Se mi že malo meša, ampak pred par dnevi sem vidla recept za piškotke, ki so delani kot rolada, še vroče moraš narezati in povaljati v sladkorju. Si jih je moj ljubi zaželel in kot zakleto ne najdem recepta.Pomoč? Prosim?![]()
juicy
Se mi že malo meša, ampak pred par dnevi sem vidla recept za piškotke, ki so delani kot rolada, še vroče moraš narezati in povaljati v sladkorju. Si jih je moj ljubi zaželel in kot zakleto ne najdem recepta.Pomoč? Prosim?![]()
juicy
9. maj 2007 11:23
Hvala obema, ni noben ta pravi, ampak mi ga je uspelo najti - sem šla čisto čez vse recepte, najprej od spredaj in nato od zadaj, je bil ravno vmes
16. maj 2007 15:53
zdej pa še jst rabm pomoč Iščem nek recept podoben satnicam, samo da je slan - ima notri sezam. Zanč sm vidla pa si nism zapomnila :) Hvala Pitončica
16. maj 2007 16:13
ja to je to full hvala PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | gobica1402 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Pizza s pršutom