Handmade nakit za popestritev vsake modne kombinacije

MVM Bijoux se predstavi

blog: ostalo / moda, avtor: superchef 

Blog je namenjen predstavitvi ročno izdelanega nakita iz raznovrstnih materialov.

Bijoux MVM sestavljava dve kreativki, polni idej, ki sva svojo strast do izdelovanja nakita kot prostočasno aktivnost želeli predstaviti širšemu krogu ljudi. Sva samoiniciativni, enostavni, sodobni, trmasti, radovedni, inspirativni. Sva SESTRI.  Ideja o tem, da bi se predstavili širši javnosti se je rodila nedavno. Že nekaj časa nakit izdelujeva le za svojo dušo, hkrati pa razveseljujeva bližnje. Sprva sva se kar težko odločili, da svoje kreativne izdelke predstaviva javnosti, pa vendar. Po pohvalah in pobudah s strani najbližjih sva se le odločili na ta korak.

 

Zakaj ravno kulinarika.net?

Dandanes se družabna omrežja, spletni portali in forumi zdijo kot najenostavnejši in najhitrejši način navezovanja stikov, deljenja idej, nasvetov, predstavitve hobijev. Portal kulinarika.net sva izbrali, ravno zaradi raznolike strukture tako uporabnic in uporabnikov kot tudi tematik, ki so zastopane v okviru forumov in albumov, kar vidiva kot priložnost za predstavitev svojega hobija širši javnosti. Kljub temu, da na portalu nisva aktivni pri komentiranju receptov,forumov, blogov.. pa redno spremljava slednjega in v prostem času radi eksperimentirava v kuhinji z novimi recepti.

V naslednjo sliko sva spojili strast do peke sladic z izdelavo nakita

 

Svoj hobi sva začeli z idejo, da bi se izkušali v izdelavi nakita iz perlic različnih velikosti, saj se nama je tak način izdelovanja nakita kot začetnicama zdel najbolj enostaven in zanimiv. Kaj kmalu sva spoznali, da samo s tovrstnimi materiali ne moreva izraziti vse svoje strasti in idej, tako da sva v svojo zbirko začeli dodajati nakit kjer so v središču elementi, detajli iz lesa. Ker se nama vedno znova porajajo nove ideje, sva začeli eksperimentirati tudi z ostalimi materiali kot so npr. morski kamenčki in školjke ter blago. Naj poudariva še, da gre za ročno izdelan nakit in je potemtakem vsak kos unikaten. Na spodnji sliki je primer nakita izdelanega iz lesa, z metalic dodatkom.

 

Naj predstaviva še primer kolekcije iz blaga, ki je kot nalašč namenjena mesecu decembru in prazničnem vzdušju, ki ga ta prinaša. 

 

Če sva pri komurkoli vzbudili zanimanje si lahko več fotografij ogledate na facebook strani https://www.facebook.com/mvmbijouxx ali Instagramu  https://www.instagram.com/mvmbijouxx/ .

Blogi istega avtorja

Mnenja o blogu

johana  

kuha že od: 5.3.2014

Št. objav: 12652

Objavljeno 2.12.2018 ob 17:01

Vesel

Čestitke, zelo, zelo lep nakit.

superchef  

kuha že od: 22.1.2017

Št. objav: 1

Objavljeno 3.12.2018 ob 10:26

Hvala.

Za pošiljanje mnenj je potreben vpis ali prijava!

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
malo za hecNikita
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti