Kulinarika.net - naročilnica knjig

O knjigi

Knjiga 160 najboljših sladic je drugačna od drugih kuharskih knjig v dveh značilnostih. Kot prvo ni delo enega profesionalnega kuharja, ampak vas, ljubiteljev kuhanja. Druga lastnost pa je preko 800 izbranih izboljšav uporabnikov in več kot 400 fotografij različnih avtorjev. Recepte je izbral "glas ljudstva" v zadnjih 12 letih in vsakdo bo našel nekaj zase, pa naj gre za ljubitelja tort, peciva ali česa bolj eksotičnega. Podobne knjige ni na našem tržišču!

Knjiga ima 344 strani, 160 receptov, 800+ mnenj, 450+ fotografij, trda vezava, naslovnica je premazana z lakom proti praskam.

Mnenja kupcev

angie.orhideja: "Tudi jaz dobila knjigo...vesela zelo pa še moje slikce sem našla notri . Sem zelo ponosna na prvo knjigo naše kulinarike in komaj čakam drugi del. Drugača pa samo pohvale, resnično je zelo lepa, krasna, vse je tako lepo prikazano, komentarji zraven, da ni treba več iskat in.....bravo"

daga: "To je šele prva knjiga naše kulinarike, kajne? Tako mi je všeč, da že čakam nadaljevanje. Izsiljujem? Ne, hočem le povedati, da je "naša" knjiga nekaj posebnega , tako, da si res zasluži vso pohvalo."

katjaf: "Knjiga je že pri meni doma :))) res super in vsa pohvala da ste se odločili za izdajo knjige kjer so res sami super recepti in enostvano veš da vsega kar se boš lotil iz te knjige bo dobro saj so to že preiskušeni recepti komentarji in slike pa še dodajo piko na i. :)))) komaj že čakam na prvi del knjige :)"

tjas: "Kako veselje! V tako lepi tiskani obliki videti recepte, ki jih imam že dolgo v svoji elektronski beležnici, ali pa kje sprintane, prepisane. Pa "domače" fotke in komentarji mnogih starih znancev s kulslo . Krasno, res ste dobro tole sčarali."

marta: "Jernej, NAJLEPŠA HVALA za poslano knjigo!!!! ČUDOVITA JE! Še enkrat - čestitam!"

Več mnenj»

Predogled knjige 

Knjiga je skoraj razprodana, zato naročite svoj izvod že danes!

Naročilnica

Cena posameznega izvoda zdaj znaša 34,90 € 29,90 € z vključenim 9,50 % DDV in velja od 21.11.2018 do preklica. Naročene knjige bomo poslali v 1-3 delovnih dneh od prejema plačila (za plačila po spletni banki oz. preko položnice za podjetja) oz. od plačila po položnici (za fizične osebe). Znesek poštnine je 3,90 €.

Podatki o naročniku
Naročam kot fizična oseba podjetje
Naziv podjetja
Ime in priimek
Polni naslov
Pošta in mesto
Kontaktni telefon
Vaš elektronski naslov
DDV zavezanec?
Davčna številka
Ločen naslov za račun?
Ime in priimek / podjetje
Polni naslov
Pošta in mesto
Podatki o naročilu
Naročam izvod(ov) knjige 160 najboljših sladic po ceni 29,90 € za izvod
Način plačila
Poštnina 3,90 € z vključenim 22 % DDV
Za plačilo
Sporočilo
Pogoji Da, sprejemam pogoje naročanja
 
Predogled knjige
Pogoji naročanja v spletni trgovini

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtSUZANAZ
malo za hecVrana
Kaj danes za zajtrkŠpelais
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti