Veganske palačinke
Drage kulinaričarke(predvsem iz Goriške in okolice), ste jo kje videle?
Gospa je moja bivša sodelavka.
BernardaŽal spet jaz vlečem temo na površje.
BernardaVsaka stvar v življenju je rešljiva, mogoče ne takoj, mogoče ne čez noč .... a je. Z begom od doma se nič ne reši. problemi še vedno ostanejo nedotaknjeni in čakajo.
Če se komu zalomi v šoli in mora ponavljati razred, ni to tako velika tragedija, bo preživel, tudi starši. Eno leto v življenju ni tako zelo izgubljeno, hkrati otroku daje veliko življenjsko lekcijo in izkušnjo. Delati sproti in reševati probleme sproti, to je življenjsko.To počnemo vsi.
Valchi
Ne vemo in ne poznamo zgodb, ki so zadaj, pridejo trenutki, ko se ti življenje razbije na tisoče koščkov, iz katerih je težko sestaviti nazaj celoto. Lahko uspe, lahko ne. In ne izginjajo samo najstniki, izginjajo tudi ostali. Za njimi ostajajo tragične zgodbe, ne samo njihova, ampak tudi zgodbe njegovih svojcev.
Loni Makaroni
Fantinca poznam, je bil hčerin sošolec v osnovni šoli. Upam, da se najde živ in zdrav!
BernardaTudi jaz srčno upam, da se fanta najde.Če je kaj v življenju meni najhujše je to, da je otrok pogrešan ali kakorkoli ogrožen.
Imam izkušnjo, ni bil pobeg a napad v tuji državi ,na srečo se je končala srečno a mene še vedno mučijo travme.
dariŽal so fanta našli mrtvega.![]()
Moje iskrene, iskrene sožalje, .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mopsika
Spet se v dobri veri obračam na vas! To je sin moje sodelavke, objavljam post njene hčere in upam da se tokrat zgodba srečno konča.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganske palačinke

Piščančja stegna z miso pasto