Nameravam kupiti pralni stroj ki je ta mesec v akciji ( WA64163 ) pa me zanima če ga kdo ima in kako je zadovoljen z njim? Kljub temu da je v akciji je še vedno precej drag, pa se nebi rada spekla.
CARLY
Nameravam kupiti pralni stroj ki je ta mesec v akciji ( WA64163 ) pa me zanima če ga kdo ima in kako je zadovoljen z njim? Kljub temu da je v akciji je še vedno precej drag, pa se nebi rada spekla.
CARLY
Mi smo imeli njegovega predhodnika, pa ti ga odsvetujem, ker najprej nam je šel dvakrat programator, nato pa še ležaji, zadnje popravilo bi nas koštalo okoli 250 evrov, pa še nam mojster ni garantiral , da bo zadeva delala.
Pa še to je rekel, da je pri pralnem stroju čisto dovolj, če ima 1200 obratov, ker drugače se začnejo zadeve rade kvariti - nam je naštel kar vrstni red. Pa to ni bil kar en mojster, ampak ga osebno poznamo. Dela pa za Gorenje servis.
Smo se raje odločili za nakup novega pralnega stroja kot za popravilo. Ravno tako je brat mami kupil Gorenjev pralni stroj s 1200 obrati, model, o katerem smo se pogovarjali na forumu včeraj.
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9890 Loni MakaroniBina, naš je ravno tako crkoval kot tvoj, samo, da nam je že pri ležajih mojster rekel,d a ne garantira, koliko časa bo stroj še normalno delal. Baje je bila to ena serija pomivalnih strojev, ki se kar redno kvari. Mojstru je ratalo slabo že, ko ga je zagledal. Pri nas je šel programator dvakrat.
Sicer ne morem reči, da smo z Gorenjevimi stroji na splošno nezadovoljni, tale od mame s 1200 obrati in s precej manj elektronike dobro pere, pa prejšnji je bil tudi OK, je vzdržal 17 let. Pri maminem smo se držali mojstrovega nasveta.
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bolj enostavno in poceni ne gre

Suši z zelenjavnimi polpeti