Računi

Pa še ena ne kulinarična tema :)

Delam seminarsko v zvezi z računi, pa me zanim, če morda kdo ve, kje bi se dalo dobiti kaj o tem, kako mora zgledat račun, kaj vsebovat .....

Računov mam kokr vam srce poželi :) teorije pa nobene :)

hvala za pomoč

Pitončica

Zakon o DDV s popravkom iz leta 2006 vsebuje točne podatke kaj vse mora biti na računu. reza
Terezija, hvala, sem našla. Zdaj pa še ena mini anketa :) Kateri račun se vam zdi najbolj pregleden - to pomeni da lahko tudi doma ko ga sam/a bereš veš kal si kupil/a .... a) Mercatorjev b) Šparov c) Tušev d) E.Leclercov e) Müllerjev Vnaprej se zahvaljujem vsem, ki boste odgovrili, na anketo, saj mi boste s tem pomagali pri izdelavi seminarske. lp Pitončica
Meni je najbolj pregleden Šparov madronsica
Tudi meni je Šparov najbolj všeč.
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?urlid=20 zakon o DDV - od 81. člena naprej.
Mercatorjev je trenutno edini od teh, ki sem ga našla v denarnici in je čisto ok. Imam ravno pospravljeno denarnico. Sem pa ena tistih, ki se le redko prav pretirano poglabljam v račun in ne vem napamet, kateri je najbolj pregleden. Nena
šparov pozdravček Mateja tejča
Mercatorjev SINEJA
Leclercov meni ni pregleden, kljub temu, da sortirajo izdelke - npr. hrano skupaj, igrače skupaj ... Sparov in Mercatorjev je v redu. Atina
Šparov. LP! fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti