Draga dušanka in kyara

Obema iskrene čestitke in vse najlepše! Karmen
Obema slavljenkama želim, da bi leta z veseljem nabirala in se radostila novih. Frina

Vse najboljše  

stana
http://www.mojvideo.com/video-tijana-dapcevic/babedea ena pesmica za vaju..... ob vajinem prazniku laurapazzini
Picike, hvala lepa za čestitke! Prav prijetno ste me presenetile. Jaz danes nisem kaj dosti slavila, ker ima tudi moj mož danes rojstni dan in ker je abrahamovec, je sedaj on v prvem planu. Torta pa je vseeno bila in to tiramisujeva, od hčerke in sina. Sta se lepo potrudila. Še enkrat vsem najlepša hvala. Dušanka, nič zato, če si v postelji, sta vsaj dva in si delata družbo. Želim ti vse najboljše in obema čim hitrejše okrevanje. Pa saj tudi v postelji ni tako slabo.Se vsaj malo cartata in božata, da vama hitreje mine. Še enkrat iskrene čestitke in ostani še naprej teke, kot si. Kyara Kyara
Dušanka, vse najboljše, največ pa zdravja ter osebnega zadovoljstva in še veliko dobrih kuharskih umetnij Mateja tejča
Opala! tudi jaz želim vse naj naj obema!!! lidka
Čeprav z dnevom zamude, pa vendarle - VSE NAJ NAJ OBEMA beba

Vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljške draga Duši in Kyara, vse najboljše za teeeee....

Pozdravček!

Še na mnoga leta obema stanej STANEJ

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti