N vse vas se obračam z vprašanjem, da mi pomagate , kje bi ugodno kupila material za izdelavo belih zaves s čipko, ter dekorativno blago. Priporočena je lokacija od Ljubljanje do Celja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Petra.
priv
N vse vas se obračam z vprašanjem, da mi pomagate , kje bi ugodno kupila material za izdelavo belih zaves s čipko, ter dekorativno blago. Priporočena je lokacija od Ljubljanje do Celja.
Hvala za pomoč in lep pozdrav,
Petra.
priv
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Stric gugl ti v 0,16 sekunde najde 157 zadetkov na ključni besedi "izdelava zaves". Vendelina jr. |
Seveda, izdelovalec zaves ti bo zelo ugodno prodal material, da si boš sama sešila zavese. Tako, kot ti bo vodovodni inštalater spucal sekret ( http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9742 ).
![]()
![]()
![]()
Vendelina, včasih si pa res tako pametna, da prekosiš samo sebe!
LP, V.VilmaS ![]()
![]()
![]()
Jaz sem pred parimi leti kupila blago za zavese v Bau...neki (ne vem ali bauhaus ali baumax - nikakor jih ne ločim), pa v Obiju se mi zdi, da sem jih videla. Res pa je, da sem kupila tako bolj "navadno" blago, ker ne maram čipk.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem