Katere trgovine z oblačili
Dekleta, če boste pred prazniki kaj kupovale čez mejo ne pozabite, da imajo v petek praznik, da ne bo neprijetnih presenečenj.
LPSporočilo je spremenil(a) LIJANA dne 03. apr 2007 18:17:44
Pri vseh trgovskih verigah je tako, da kar se v prvem šusu ne proda v nam severnih ali zahodnih državah, pride k nam. V to sem se prepričala ob otvoritvi H&M v MB, ko smo leto dni po tistem, ko si je hčera v Avtriji kupila neke puloverje in majico, enake puloverje in majice videli na policah v MB. Pa po nič nižji ceni.
Je pa tako, da se da tudi v trgovinah višjega cenovnega razreda (Mango na primer) kupit poceni blago. Srečo moraš imet, da naletiš na kakšno akcijsko znižanje, pa zadnji dve številki enega modela, pa se račun hitro izide. Mi včasih obrnemo na glavo ves H&M in Orsay, potem pa poceni kupimo v Mangu, Street One ali kje drugje.
V C&A sicer ne kupujem veliko, ampak tisto, kar smo doslej kupili, je brez pripomb. Predvsem bombažne majice, kakšna bluzica,majčke za otroke.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Fokača s paradižnikom in timijanom

Pečenice na leči