28. mar 2007 14:36
Čao,
uh, tudi jaz imam take težave. Pa pazim na vse, na usnjeno obutev, na bombažne nogavice, nego no.... tako kot pravi mamamia, se pač nikjer ne sezuvam, ko pridem domov, čevlji ostanejo zunaj, noge pa takoj umit. Če grem pa kake nove šuhe kupit, pa najprej domov umit noge, zamenjat obutev, potem pa via trgovine, preden se spet "nadišavijo". Sej zdaj, ko še ni tako vroče še gre, ampak potem, ko nosimo lepe čeveljčke in najlonke notri...uh! So me pa sedaj prepričali, da uporabljam Justove izdelke, tudi tisti "čudežni" spraj, pošpricam noge in čevlje. Ful drago, ampak saj če greš v lekarno po kako zadevo te ne pride kaj bistveno manj, dobri izdelki za nogice so zelo dragi. Naj bi "preprečeval" tudi gljivice in vse ostalo, torej že sam vzrok. Je boljše, samo nikakor pa ne poplonoma odpravljeno, če sem cel dan v istih čevljih ni zgodba nič drugačna. Tudi vložki za čevlje nekoliko umirijo zadevo, ampak tudi niso kaka bistveno dobra rešitev.
Ja, kaj čmo, očitno res velja, da noge smrdijo zato, ker rastejo iz ritke...hi hi...
Lep pozdravček, S.