Mene pa zanima, če kdo od vas pozna Tartufato - proizvod Zigante tartufi iz Buj.
Sama tartufov niti česarkoli iz njih še nisem jedla
, pa me zelo zanimajo vaše izkušnje oziroma menja.
Lep dan vsem skupaj
rrr
Mene pa zanima, če kdo od vas pozna Tartufato - proizvod Zigante tartufi iz Buj.
Sama tartufov niti česarkoli iz njih še nisem jedla
, pa me zelo zanimajo vaše izkušnje oziroma menja.
Lep dan vsem skupaj
rrr
27. mar 2007 14:53
Pri nas so večkrat na "sporedu" tartufi oz. tartufata (pasta z dodatkom tartufov). Ker smo ljubitelji testenin jih največkrat kombiniramo z različnimi testeninami. Odlično se podajo tudi k mesu (biftek, piščanec). Mož si včasih pasto namaže na kruh
27. mar 2007 17:13
Ali pa, sedaj je v Istri prav lepo - naredi en družinski izlet v bujštino, tam znajo čuda narediti iz tartufov. Vendelina jr.
27. mar 2007 17:15
Nisem poseben ljubitelj tartufov, ker mi je navadno okus premočan. Tartufato od Ziganteja sem poskusila enkrat - malo razredčila s sladko smetano in pogreto polila po testeninah, pa smo si vsi oblizovali prste. Poskusiti ni greh!
27. mar 2007 20:05
| JasnaV je napisal/a: |
| Nisem poseben ljubitelj tartufov, ker mi je navadno okus premočan. Tartufato od Ziganteja sem poskusila enkrat - malo razredčila s sladko smetano in pogreto polila po testeninah, pa smo si vsi oblizovali prste. Poskusiti ni greh! [ponevnaglavi] JasnaV |
27. mar 2007 21:31
Ojla Giorgio,
moj mož je tartufato kupil v Mercator hipermarketu v Šiški, kjer ima podjetje Zigante svojo polico, veliko pa lahko prebereš na tej internetni stranihttp://www.zigantetartufi.com/novo/index.php
Čao
rrr
27. mar 2007 23:23
Ja, tudi jaz sem jo našla v Mercatorju - v Ljubljani in v Kopru. JasnaVKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti s pestom iz bazilike in feferonov, šparglji in lososom

Lečina juha in krekerji iz polente