Jabolčna pita s kokosom
Beba, joj, OPROSTI - saj vidiš, da me malo teta Roza obiskuje, pa ta prva si bila, ki si mi potrdila prihod.
A tole velja kot opravičilo?![]()
![]()
![]()
Nike, dobrodošli vsi trije!! Kakšno pa je to vprašanje, če lahko??? Seveda lahko, vsak lahko, vsakega smo veseli
, predvsem kakega moškega, smo potem vsaj ljudje... Saj moj tudi pride, bo tvoj imel družbo![]()
Jade,škoda, ker ne moreš. Ampak glede palačink pa ne skrbi, bomo nate mislili, ko.....
Odločila sem se da pridem tudi jaz.Zraven pride tudi miia in njena hčer,tako da nas bo 2+1.Se vidimo.lp sineja
SINEJAHojla čvekice!
Torej do sedaj potrjene:
NENA-MORJE
BEBA
VEROVNIKA
STANI
ANOMIS
NIKE Z MOŽEM + drobižek
PITONČICA
TEJČA
SINEJA
MIIA + hčerka
MOJA ŠIROKOST + VOJKO
Če znam šteti, je to 14 - ne še čisto prepričane pa so Ančka Bančka, Stana.r, Elaphus, Helena45, Lisicka - upam, da se dokončno odločijo do jutri do desetih, pa tudi če ne, ne bo problema, če je kaka več ali manj (neeee, samo več je možno, a ne!!!), bomo že našli prostor.
Torej na svidenje v petek zvečer!!!
če mi bo le vse uspelo v petek, se oglasim tudi pri vas. Vendar le na eno kavico. Pa ne me kregat, če mi ne bo uspelo. Bom pa zeloooooooooo mislila na vas.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Jabolčna pita s kokosom

Ajdove palačinke s slivami in sladoledom