27. mar 2007 10:37
Ja sej, mojo malenkost pa Duši zgreši pri prijavi v vsej dolžini in širini.
27. mar 2007 10:37
Ja sej, mojo malenkost pa Duši zgreši pri prijavi v vsej dolžini in širini.
27. mar 2007 10:57
Beba, joj, OPROSTI - saj vidiš, da me malo teta Roza obiskuje, pa ta prva si bila, ki si mi potrdila prihod.
A tole velja kot opravičilo?![]()
![]()
![]()
Nike, dobrodošli vsi trije!! Kakšno pa je to vprašanje, če lahko??? Seveda lahko, vsak lahko, vsakega smo veseli
, predvsem kakega moškega, smo potem vsaj ljudje... Saj moj tudi pride, bo tvoj imel družbo![]()
Jade,škoda, ker ne moreš. Ampak glede palačink pa ne skrbi, bomo nate mislili, ko.....
27. mar 2007 11:05
Čao, terezija, z veseljem! No, pa še tole - se opravičujem že vnaprej, ker sem malo zbrklala zadeve. Upam, da ne računa že katera na moj prevoz, ker ne bo šlo. To je namreč petek, ne sobota, kakor mi je rojilo po buči, se pravi da pridem direkt iz službe, ne od doma. Koza jst! No, ampak pridem pa. Lep pozdravček, S.
27. mar 2007 11:39
dušanka, hvala. prideva, sva se zmenla. jaz se itak že veselim, k nonstop čepim tuki gor, moj pa tudi. nike
27. mar 2007 12:54
Seveda velja kot opravičilo in tudi tako hudo ni kot si sprejela.
27. mar 2007 21:32
No pa sem se določila da tudi jaz pridem. računajte name :) lp Pitončica
27. mar 2007 22:50
tudi jaz pridem, majčkeno z zamudo Mateja tejča
28. mar 2007 18:42
Odločila sem se da pridem tudi jaz.Zraven pride tudi miia in njena hčer,tako da nas bo 2+1.Se vidimo.lp sineja
SINEJA
28. mar 2007 20:04
Hojla čvekice!
Torej do sedaj potrjene:
NENA-MORJE
BEBA
VEROVNIKA
STANI
ANOMIS
NIKE Z MOŽEM + drobižek
PITONČICA
TEJČA
SINEJA
MIIA + hčerka
MOJA ŠIROKOST + VOJKO
Če znam šteti, je to 14 - ne še čisto prepričane pa so Ančka Bančka, Stana.r, Elaphus, Helena45, Lisicka - upam, da se dokončno odločijo do jutri do desetih, pa tudi če ne, ne bo problema, če je kaka več ali manj (neeee, samo več je možno, a ne!!!), bomo že našli prostor.
Torej na svidenje v petek zvečer!!!
29. mar 2007 10:57
če mi bo le vse uspelo v petek, se oglasim tudi pri vas. Vendar le na eno kavico. Pa ne me kregat, če mi ne bo uspelo. Bom pa zeloooooooooo mislila na vas.![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Skutna pita

Kremna cvetačna juha