Živi čvek pri jurmanu

Zopet se dobimo (stari in novi) 30.3. ob 18.00

Ker teraso pred Jurmanom podirajo, bomo morali sedeti notri, zato bi bilo treba vedet število (vsaj okvirno) do četrtka do 10.00 dopoldne. Seveda bo treba "obdelat" kako pico, , ,  ali vsaj , mislim da o  sploh ni treba govorit. Pač vsak po svoji trenutni želji in navdihu.

Za sedaj vemo (no vsaj upamo, da ne bo kakih zadržkov), da pridejo Nena-morje, Verovnika, Stani, Elaphus, Helena45, Stana.r, Lisicka, Ančka Bančka...... da ne bom katere pozabila.....  Vsi in vse ste dobrodošli.

Lepo prosim za potrditev udeležbe tu ali na mojo zasebno pošto, ker moram zaradi rezervacije klicati v četrtek ob 11 uri.

Se prav veselim petka, upam, da ostali tudi

Dušanka

Lepo se imejte in uzivajte v pomladi!!!

Jerneja USA
Dons počekiram doma kaj in kako. Če bo vse okej, pridem pofirbcat... lidka
Se prijavljam! Veronika

Tudi jaz se prijavljam!

stani
Škoda, ker ni četrtek V petek ne morem. Lepo se imejte! Atina
Ker ne morem priti  mi Stana prosim naredi uslugo.  Pojej ene palačinke z nutello in bananami še namesto mene. jade
Čao, jade, a lahko jst to naredim? Plis, plis..... Ja, jst tudi pridem. Če katera rabi prevoz iz Litije, naj se mi javi, so še 4 prostori (no, mal bi se mogle stisnt, ker je avtoček majhen). Lep pozdravček, S.
jst bi tut šlaaa!!! sm 100 m zraven doma. bom še mojga nahecala, pa prideva s punčko, če lahko. nike
Jade, če mi bo le uspelo priti! Veš, da ti bom z veseljem naredila to uslugo stana
Anomis pa naredi namesto mene. lepo uživajte reza

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti