Gnetemo, pečemo in jih že jemo
NA nagrajanece bomo pozabili, Zrnec pa bo nepozaben. Pridal je nove presežke k nepozabni Mutola in Joli in Lej ga unga, tamle gre.
Bi pa dodala še enega Viktorja, ne, pravzaprev Viktorijo
Nini Osenar, ki je priskakljala na oder in ji vsebina ni skočila iz tekstila. To je pa večina publike čakala bolj kot podelitev nagrad.
Glede Jonasa pa sem prepričana, da si je Viktorja zaslužil; na najboljši način je pokazal, kako dela prispevke njegov alter ego Luka Koper, ki si zadeve lahko izmisli ( ugrabitev) in kot dober igralec je tudi odigral možnost, kako se lahko taka laž posname.
Nisem mogla ugotoviti, kdo je režiser ( koscenarist je bil tudi Zrnec), Jovanovič zagotovo ne, ker se mi je zdelo, da je pijan ko svat.
Frina
| Atina je napisal/a: |
| Joooj, jaz pa v soboto nisem mogla gledati, pa v nedeljo tudi ne, snemati sem pa pozabila. Si je mogoče kdo posnel ali pa še bolše, je možno kje gledati po netu? Atina |
Nekaj odlomkov:![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Gnetemo, pečemo in jih že jemo

Pečen riž z zelenjavo