Zanimajo me izkušnje za podaljšanje las ali mogoče poznate koga, ki jih ima in pa seveda kateri frizerski salon, ki se s tem ukvarja. Sem iz Ptujskega okoliša.
begonija
Zanimajo me izkušnje za podaljšanje las ali mogoče poznate koga, ki jih ima in pa seveda kateri frizerski salon, ki se s tem ukvarja. Sem iz Ptujskega okoliša.
begonija
22. mar 2007 8:55
Za moj tip las odpade, sem se že pozanimala. Imam pretanke in prešvoh lase. Loni Makaroni
22. mar 2007 10:11
Uh, jaz jih imam pa toliko, da bi me lahko postrigla in z mojimi štukala. Šalo na stran, vedno me je to zanimalo, vendar, ko sem prišla do cene 300€ ali več, me je vso zanimanje minilo, če ne šlo celo v minus. jessy6
22. mar 2007 10:17
Vprašaj Frizerstvo Kac v Celju. Vem , da so strokovnjaki na tem področju. atilem
22. mar 2007 11:53
Že pred časom (par let nazaj) sem se pogovarjala z eno prijateljico, ki si je to privoščila. Bila je grozno razočarana, ker se ni smela česat, pri pranju glave je morala biti pozorna,... Mogoče se sedaj uporabljajo boljši materiali,... Kolegica v glavnem ni imela dolgo tega (samo kakšnih 14 dni), pozneje pa tudi ni več poskusila.
22. mar 2007 11:57
Tudi moja znanka ima podaljšane lase. Pred novim letom je dala zanje 120.000 SIT! In da to potem nosiš samo 14 dni??? Mislim, da je to že kar mala investicija. tabina
22. mar 2007 12:57
Poskusi kje vprašat, če rabijo model za pod. las. Stane precej manj. Drugače pa je imela kolegica podaljšane. Sicer kar lepe, ampak se sčasoma zečnejo vozli delat, tko da zna biti kar grdo. Ko si je odstranila, se je počutila bolje. Imela pa jih je nekaj mesecev. Jaz si ne bi delala tega.
22. mar 2007 15:30
Lani sem si dala lase podaljšat in sem bila 100% zadovoljna.Delat pa sem si dala privat.Če te zanima kaj več mi piši na ZP.Pa še to v 8 mesecih mi ni padel ven niti en pramen las. Lp Balu balu
22. mar 2007 18:21
balu, daj kar tukaj napiši kaj več. Mene zanima ali se ti podaljški čutijo, ko greš npr. z roko čez lase - a to sploh lahko delaš? Ali se lahko normalno češeš, ali so kakšne komplikacije pri umivanju? Ko si enkrat odstraniš podaljške, a se moraš ostrižt pol, ker so naravni lasje kaj uničeni? Scorpy
22. mar 2007 18:31
Eh Begonija.
Malo bodi potrpežljiva, saj lasi itak sami zrastejo.
Matjaž
22. mar 2007 20:15
Prvo je prišla frizerka k meni in sem izbrala barvo las.cena pramena je bila 650sit.Koliko las ti vstavi pa je odvisno od dolžine tvojih las ter od gostote.Jaz sem imela moje lase do ramen in sem si dala vstavit dolžino 50 cm.Seveda mi je kasneje postrigla na željeno dolžino ter oblikovala frizuro. Občutek je bil na začetku res čuden,ker me je lasišče prvi teden malo bolelo in tudi prvo noč sem komaj zaprla oči,saj sem imela občutek,da bom zjutraj brez las. Po tednu dni pa se navadiš in gre.Prala sem si lase z normalnim šamponom in subrino.Za česanje pa sem imela krtačo,ker ko po 3-4 mesecih lasje zrastejo in moraš biti malo previden ,če se češeš z glavnikom ,ker se na čepku rado zahakla. Po 8 mesecih mi je lase odstanla(na mojo željo-zopet sem hotela spremembo) s posebno tekočino,ki jo je dala na vsak pritrjen pramen posebej.Za odstanitev je potrebovala 6 ur,ker je vsak pramen las,ki so bili pritrjeni še lepo razčesala.Moji lasje pa tudi niso bili uničeni.Moram rečt,da punca ima pojma in tudi čas si vzame saj ji gre da je stranka zadovoljna.Pa še to imela sem 130 vstavljenih pramenov in je bilo kar na gosto. Upam ,da sem ti lahko malo pomagala k odločitvi.Če pa boš potrebovala njeno telefonsko pa piši na ZP.Meni ni nikakor žal da sem imela podaljške. baluKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Rižek v poletni solati