Podaljševanje las

Ojej! 6 ur za odstranjevanje... Koliko pa ti je računala za to? (to se potem tudi prišteje k prvemu plačilu...).
Balu, koliko pa si plačala? Jaz sem se oglasila v frizerskem salonu Katarina, pa imajo ceno od 300 do 400 eur. Lasje držijo od 8-9 mesecev in jih lahko brez problema pereš, češeš, itd. begonija
begonija moja soseda je frizerka, dela v frizerskem salonu v okolici Ptuja ona je imela vedno te podaljške, pa tudi cenovno sem pri njej vedno ugodno skozi prišla (striženje) piši mi na ZS če hočeš njeno številko kordelina
p.s. cela moja družina je z njenimi storitvami zelo zadovoljna kordelina
Begonija,sedaj so hit lasje ,ki se dajo večkrat vstavit niso lepljeni ampak imajo posebno sponko ,ki jo lahko ko ti tvoji lasje zrastejo razpneš in potisneš navzgor ali pa pramen vzameš ven in ko se ti zazdi ponovno vstaviš.Cena pa je enaka.Če si boš dala delat vstavke pazi ,da boš imela evropjske lase in ne azijskih,ker so azijski umetni in se prav vidi ,da imaš na glavi podaljške. Če te še kaj zanima se javi na ZP. balu
js sm jih imela. že 2x. prvič sem bila zelo zadovoljna, sploh z dolžino 60 cm; drugič me je frizerka mau "nahecala" in mi za isto ceno dala gor le 50 cm :( drugače je pa to tam cena okrog 300 evrov. ja, js bom si jih dala še verjetno kdaj podaljšati ker so res hudi ... anya_raikkonen
A to se štuka čisto pri lasišču, ali kje? A glava kaj srbi? čoko
Koliko časa pa traja, da ti lase podaljšajo? tadeja 13
Mislim da kar lep čas sediš pri frizerju... zadnjič ko sem se šla stričt je ena deklica prinesla s sabo v roki šop las, ki so pač odpadli, zgledalo je res hecno. LP! mala zelena
helow...mene pa zanim če kdo pozna koga k bi rabu model..k bi si podalšala lase! al pa d to bl pocen nardi.. brzitka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti