Škoda, ker na Trenjih ne morjo s svojimi vprašanji sodelovati tudi gledalci....
mai

Veganski sladoled z navihanci
| escada je napisal/a: |
| Vendelina..se popolnoma strinjam z tabo( verjetno prvič do sedaj) ampak dejstvo je, da si zajela vse kar je potrebno zajeti ( v grobem). Vsekakor se pridružujem protestu...ampak protestu še zdravih smrtnikov republike Slovenije....ker kot je mamamia napisala je pod od podna če bomo dovolili, da protestirajo samo oboleli... Nihče od nas ni imun, nihče neve kaj ga v prihodnosti čaka....tako kot nihče nemore verjeti ko ga doleti... Osebno nisem obolel (še ne -in upam da nikoli), so pa obolele meni dve zeloooo ljube osebe ( žena in sestrica) obe v ISTEM tednu pred božičnimi prazniki leta 2003. Nemorem in negre, da bi se postavil v njihovo kožo takrat ( čeprav , če bolje pomislim, so velio bolje to breme prenašale kot mi svojci), videl sem pa na lastne oči stanje v ustanovah, videl sem ljudi kateri so bili polni upanja in ljudi z žalostjo in grozo v očeh....ne gre, da nebi bil prizadet. Čeprav sem imel v svoji bližini dve osebi....nebom nikoli , ampak RES NIKOLI pozabil dneva na onkološkem institutu, ko so pripeljali otročka starega ..cca 3 leta....na vozičku, brez laskov, bledega, izmučenega in je moral kljub vsej uvidevnosti zdravstvenega osebja in bolnikov lepo čakati na prepišnem in natrpanem hodniku...takrat sem enostavno šel v toaletne prostore in se zjokal kot dojenček -ampak enostavno je prišel tisti trenutek ko sem moral vso bolečino spraviti na dan...Ampak ta otročiček je imel še močan organizem, bolj kot ne pripravljen na boj...kaj pa starejši?? Hvala bogu, žena in sestrica sta zdravljenje zaključile, sedaj je vse uredu....ampak mislim, da tisti občutek straha bo ostal za vedno. Zato drage moje in moji, veliko je stvari v naši deželi ki so nepravilne ( nebom jih našteval, ker se mi zdi da jih je preveč) oblast dela zase in svoje žepe, nas navadne smrtnike, davkplačevalce pa trpajo v konjušnice...NAREDIMO NEKAJ VSI...( kaj in kako, kam se obrnat, komu težit...pa žal nevem...če ima kdo kakšno idejo jo naj napiše...) Sam osebno sem pripravljen na zasipanje odgovornih z e-mailom, pošto, faxom....protest , kjerkoli že bo. Ampak mislim , da peščica nebo dosegla ničesar....zato je potrebna Sloga (pa kakorkoli komunistično se že to slišalo) in vztrajnost in GLAS. Escada |
| escada je napisal/a: |
| Sicer pa v četrtek na Trenjih: "ONKOLOGIJA NACIONALNA SRAMOTA" Upam, le da bodo prisotno odgovorni vključno z direktorjem Oi, Ministrom in še drugimi odgovornim ( če nebodo spet imeli kakšnih bolj važnih opravkov) Escada Sporočilo je spremenil(a) escada dne 21. mar 2007 16:23:19 |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski sladoled z navihanci

Orehovi štruklji z jabolčnim sorbetom in cimetom