Pure testenine z dimljenim lososom
| Miškolina je napisal/a: |
| Escada, raje pazi kaj pišeš..očitno ti nisi bil nikoli tam, da take govoriš.. Sploh nihče ne zanika katastrofalnih razmer na OI in prav na te direktor OI-ja in ostali zaposleni že cel čas opominjajo ministrstvo, ti pa se tukaj šopiriš, kot da si prvi in edini, ki si jih opazil. Itak je pa to vse tipično slovensko - samo pljuvat po vsem, bit pameten kako so vsi nesposobni. Če ste res tako sposobni pa naredite kaj, ne samo govorit in se nekaj repenčit po forumu. Miškolina |
Miškolina, prosim za konkreten predlog kako lahko pomagamo ....... in kaj je v vaši moči ...
Štiri leta sem bila dan za dnem na OI .... rajši nebi ..... nočem hude krvi. Je bilo preveč stvari in tu je premalo prostora, da bi človek lahko napisal vse....
Vsekako ljudem popušča strpnost in prav gotovo ne zato, ker je vse v najlepšem redu ,oziroma ker enostavno nimamo vpogleda (zgleda, da smo samo slepci) v dano situacijo.
Navsezadnje zaupaj nam svoje vednosti, seveda do meje poslovnih skrivnosti, če že bolni vsaj nevedni ne bomo šli v grob!
kobra 1| kobra 1 je napisal/a: |
Miškolina, prosim za konkreten predlog kako lahko pomagamo ....... in kaj je v vaši moči ... Štiri leta sem bila dan za dnem na OI .... rajši nebi ..... nočem hude krvi. Je bilo preveč stvari in tu je premalo prostora, da bi človek lahko napisal vse....
Vsekako ljudem popušča strpnost in prav gotovo ne zato, ker je vse v najlepšem redu ,oziroma ker enostavno nimamo vpogleda (zgleda, da smo samo slepci) v dano situacijo.
Navsezadnje zaupaj nam svoje vednosti, seveda do meje poslovnih skrivnosti, če že bolni vsaj nevedni ne bomo šli v grob! kobra 1 [deteljica] |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pure testenine z dimljenim lososom

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla