| Polonc je napisal/a: |
| Pozdravljeni! Evo pa smo našli mucka z vašo pomočjo. Hvala. Tamy bo naša. :) Tok sm vesela, da vam ne morm povedat. Hvala vsem se enkrat!!! |

Nacho čips gostija
| Pozdravljeni! Evo pa smo našli mucka z vašo pomočjo. Hvala. Tamy bo naša. :) Tok sm vesela, da vam ne morm povedat. Hvala vsem se enkrat!!! |
| smrkolina je napisal/a: |
| Nujno oddamo črnobelega muca, katerega so zavrgli v sosednjem bloku. Ker ga naša stara mačka ne prenaša, ga moramo skrivati v kleti. Star je 8 mesecev, veterinarsko pregledan in zdrav. Je igriv crkljivček, po značaju zelo umirjen in prijazen. Je velik za svojo starost, iz njega bo zrasel velik in lep mačkon. smrkolina |
V tegale muca sem se pa jaz zaljubila takoj, ko sem videla link, ki ga je dala proxima na prvi strani. Upala sem, da bo on tisti srecnez, ki bo nasel svoj novi dom pri Polonci. No, na zalost si je izbrala drugega a upam, da se tale igrivi lepotec ne bo vec dolgo skrival v kleti. Srecno!!!!![]()

| Pozdravljeni! Evo pa smo našli mucka z vašo pomočjo. Hvala. Tamy bo naša. :) Tok sm vesela, da vam ne morm povedat. Hvala vsem se enkrat!!! Polonc |
Draga L (in ostali, ki pišete podobne ponudbe ali povpraševanja). Anonimnosti člana foruma ne bi prav nič okrnilo, če bi napisali še približno lokacijo (npr. okolica Maribora, Novega mesta ...itd). Kajti še tako lepega mucka bi malokdo, ali sploh nihče, ne hodil iskat iz Murske Sobote v Sežano.
CilaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Nacho čips gostija

Suzanine palačinke