Škotske mesne kroglice s pivsko omako
brza, sem ti na zasebno pošto že v petek poslala en kar obsežen post z natančnim opisom, kje so tiste uličice v Parizu s tistimi gostilnicami. Pa še turška je tudi tam, ko jo je že ežoj omenil.
Si morda spregledala na zsebni pošti? Lahko pa ti še enkrat pošljem, saj imam spravljeno.
Z vsak primer pa: gre za predel med bul. St. Germain, ko ta prečka bul S. Michel v smeri proti Notre Dame, od mostu Pond du Double na otok,na katerem je Notre Dame, in Quai Montebello. Tam pa takoj najdeš, zdaj na pamet ti težko rečem, kje zaviti levo, kje desno....
Pozdrav, Mamamia
mamamia
Sem imela pred dobrom letom dni dvodnevni tečaj tajske kuhinje za eno popotniško društvo. Tak ljubiteljski, noč za plačilo. Smo morali ponavljati, zdaj pa spet sprašujejo. Če hočeš, te obvestim, ko bo tako daleč, pa pridi.
V petek in danes pa smo doma "jadrali" po daljnjem vzhodu, piščanec v sladko-kisli omaki, pa pečeni rezanci z zelenjavo in jasminov riž....
ali pa se nas nekaj s Kulslo zmeni, pa izmenjamo izkušnje v različnih kuhinjah, pri nas doma je dovolj prostora za kakih deset....
Mamamia
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Škotske mesne kroglice s pivsko omako

Lazanja iz palačink