Fini mini Bamboloni
Ja, Loni, to so tiste uličice v Quartier Latin oziroma tam nekje ob robu.
Brza, bom pogledala na zemljevid, pa ti točno napišem, kje je to. Od vsega se zelo sponim tudi enega lepega mladega Grka, ki je skozi okno prodajal giros, pa je bila vedno vrsta žensk pred njim...ko si ga videl, se sploh nisi čudil...Apolon pa prodaja giros, lepo prosim. Jaz bo prej njega ugriznila.
Veri, ti povem, afriška hrana na afriških tleh je res doživetje, jaz sem jo preizkušala v Tanzaniji, Nigeriji in na Zanzibarju...
Pa še o tortiljah - edina iz skupine sem jih v Mehiki jedla iz rok domačink, ki jih pripravljajo na ulicah, v vedrih, z apnom seveda. Veri, kaj tako slastnega težko srečaš - nadev pa je bil iz fižola in čilija. Ti rečem, koncentriran užitek...
Tajska je itak zgodba zase, da o Burmi, kjer smo jedli v lokalčkih, v katerih nitibesede ne znajo angleško, in kjer smo kar na slepo naročali, ne govorim. To so res užitki posebne vrste.
Mamamia
mamamia
Mamamia, in v kateri kuharici boš našla recept za grizljanje prodajalca girosov![]()
Po mojem je recept zelo slovenski !!!!!
FrinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Fini mini Bamboloni

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami