Sirovi napihnjenčki z dodatkom
| frina je napisal/a: |
| Mamamia, in v kateri kuharici boš našla recept za grizljanje prodajalca girosov Po mojem je recept zelo slovenski !!!!! Frina |
Hehe, frina, za tako grizljanje ni recepta, je dovolj pogled, pa gre samo od sebe....res je bil seksi tisti grkec....
mimika, buritose sem poskušala v mehiki, saj me v San F pot še ni zanesla
In tisti fish market v Stone townu...ja, doživetje svoje vrste. Pa nekaj lokalov v tamkajšnjih ulicah - uh, kako dobra hrana.
In ananas ima tam čisto drug okus kot drugje....
Veri, tudi z majhnimi otroki lahko greš v Afriko, ni zime za eskime....
Pozdrav, Mamamia
mamamia
Veri, z nami je po tajski džungli, tri dni brez vode in elektrike ter ostalih civizacijskih dosežkov, hodil pet letni deklič, tako da ti ne bo treba dolgo čakat, da se podate na pot. Na čistočo in neoporečno vodo pa pazimo tudi doma, tam v tropih pač malo bolj...Boš videla, kako hitro bo minilo, pa boste že na kakšni poti...Mamamia
mamamiaJaz sem bolj popotnik, pa sem si zmeraj govorila, tamala bo šla z nama. Da jo bom že vlekla s sabo... No, zdaj je stara dve leti in hodimo na Hrvaško morje. Ker bruha med vožnjo do dol ene 5x. Da ne govorim, da so največje breme pri razmišljanju o pohajkovanju kje: plenice! (kar pomeni full prtljage).
Da ne govorim, da je alergik. Da pazim na vse, kar poje. Pa zvečer naša velika punči še mleko v flaški pije... Ki mora bit ravno prav topel...
Ko bo stara 4, 5 let pa upam, da bomo tok dorasli tudi potovanjem. Za zdaj smo pač bolj blizu doma. Sem se pa za letos odločila z njo prešnofat znamenitosti in večja mesta v Sloveniji. V vseh še sama nisem bila... Pa je tudi za eno stvar dobro, da smo blizu doma, a?
Jaz sem prej vedno gledala popotnike z malčki. Tudi zdaj jih gledam... in občudujem...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sirovi napihnjenčki z dodatkom

Ribja juha s testeninami