| rimljanka je napisal/a: |
Še kak (no ja, čimveč) tak dan si želim. Bomo delali na tem, kajne?????? Saj se na kakšni reki tudi da malo pluti, plavati,...........Krka, Kolpa, Sava, Soča, Savinja, Mura,.............da še Anamarija enkrat na celino pride (in ne organizira, ampak samo živa).
|
Fish picnic način plačila
Ja, Jerneja, seveda je dobra. Evo, če bodo ladjice še vozile, si privoščimo en izlet, pol pa še nekje a la piknik organiziramo, ni problema. Obljubim, da bom sodelovala, se razume.
Sicer pa, Jerneja, ti moram povedat, da smo se te več kot enkrat spomnili, prav res. Se ti je kaj kolcalo?
Ja pa ne samo na vodi nooo. Bi tudi mi z malimi otroci radi prišli na kakšno srečanje. ![]()
Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 24. jun 2007 11:39:54No, jaz sem tudi že doma
, smo šli po bližnjici.
Anamarija, hvala za vse...organizacijo in gostoljubje tam pod vašo češnjo. In seveda hvala tudi Janezu, ker nas je pedenal. Pa ne pozabi reči onemu, ki je barko vozil, ko je imel malo časa, pa tudi pekel, da tako dobrih lignjev še nisem jedla.
Skratka...![]()
ta dva sta zate, anamarija....![]()
![]()
ti trije pa za Janeza ![]()
![]()
. In reci mu, da se mu lepo zahvaljujem, ker je tako lepo poskrbel, da nismo dehidrirali pri vas doma
| Ognjič je napisal/a: |
| No, jaz sem tudi že doma |
Pa še res je.
So se eni pri Anamariji pod češnjo pohvalili, da gredo še v Novi grad in smo dobili še mi lušte in še malo zakrožili.
Piknik je bil res super. Anamarija res si bila pridna in se se lepo potrudila, Janez je dal pa itak stvari piko na I.
PS
Po štajerskih (primorskih tut) cestat se furati je fajn,
so goste gostilne in kelnarce .....
MatjažKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.