Pred leti smo kupili Speedy - globinski sesalnik, z električno stepalno glavo.
Potrebovali bi nov nastavek za sesanje parketa in podobno, vendar se na firmi Bentura nihče več ne oglasi!!!
Ali mi morda lahko pomagate?![]()
![]()
Pavlika
Pred leti smo kupili Speedy - globinski sesalnik, z električno stepalno glavo.
Potrebovali bi nov nastavek za sesanje parketa in podobno, vendar se na firmi Bentura nihče več ne oglasi!!!
Ali mi morda lahko pomagate?![]()
![]()
Pavlika
20. jul 2007 8:56
Spoštovana, Tudi mi že 12 let uporabljamo sesalnik Speedy Ecologic. Z izdelkom smo zadovoljni (malo neugoden je za čiščenje stopnic ?); s prodajo potrošnega materiala malo manj (visoke cene!) - nikakor pa ne z njihovim servisiranjem in odnosom do stranke! Vendar je to že druga zgodba (mogoče več kdaj drugič). Njihov naslov in druge možnosti kontakta: BENTURA d.o.o. Ankaranska cesta 7 6000 Koper e-pošta: info@bentura.si - še najbolj zanesljivo! tel.št.: 05 630 12 80 ali 05 639 89 50 Lp 2ak 2ak
20. jul 2007 10:03
Tudi v Boštanju pri Sevnici je g. Novak, ki zastopa to podjetje. Jaz kupujem pri njem. Tel. št. 041-712-986. helgulaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bowla s kozicami

Pistacijeve rolice