Že nekaj dni me zelo boli v križu. Prosim, če mi pomagate kako naj ublažim bolečine v križu, ki so neznosne! Ali je dobro imeti križ na toplem?
Hvala za odgovore!
beki
Že nekaj dni me zelo boli v križu. Prosim, če mi pomagate kako naj ublažim bolečine v križu, ki so neznosne! Ali je dobro imeti križ na toplem?
Hvala za odgovore!
beki
Odvisno od tega, zakaj so se bolečine pojavile. Nenaden gib, kakšna stara poškodba, morda nova kot posledica nepravilnega gibanja? To ti lahko pove samo zdravnik, kot tudi, kako ravnati, da bolečine minejo in se znova ne pojavijo.
Zame je smrt pometanje ali če sem dolgo prepognjena, recimo ob spomladansjkem delu na vrtu (sajenje, sejanje, kopanje in podobno, tega sploh ne smem početi), pa sesanje prahu (čeprav imam sesalec, da lahko to počnem tudi zravnana)...
Kot ti je rekla Pesnica, treba bo redno vadit, jaz pa ti to potrdim iz lastnih izkušenj (s športno poškodbo za povrh, ampak s preventivo se da marsikaj vsaj olajšati, če ne preprečiti), Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Cvetačna juha s popečenim kruhom

Bučni pire iz rumene buče