Burger s Kraljevo fit štručko
ja, tudi meni se zdi, da s kiropraktikom ne bi tvegala, se bojim posledic.
za vaje vem, da bi jih morala redno delati, vendar sem že tako precej aktivna, nisem neke lene sorte, tako da včasih ob vseh vsakodnevnih opravilih in tudi rekreaciji še za vaje nekako zmanjka časa. Ni pa to opravičilo, vem.
Skrbi me le, da bo fizioterapija le "blažev žegen" za nekaj časa, potem se bodo pa težave ponovile.
Resno sem tudi že razmišljala o pilatesu, kot predlaga mamamia, to bi bilo najbrž dobro za hrbtenico, kaj menite?
marjeta65
Pozabila sem napisati, da mi izredno koristi plavanje, vendar izključno hrbtno. Vaje v vodi pa vedno naredim z izredno lahkoto. Pomembno pa je ,da si sami odkrijemo katera voda in v katerih toplicah nam ustreza.
Pred kratkim sem dobila darilni paket za vikend paket v mojih najljubših toplicah, ker mi je bilo počutje enkratno sem podaljšala na 10 dni, reakcija v hrbtenici je bila po osmih dneh nevzdržna in sem morala oditi domov. Prvo injekcijo mi je dal že zdravnik v zdravilišču, doma pa naprej..... Pa tako mi je bilo na začetku prijetno. Sicer imam toplice v svoji neposredni bližini voda mi tudi odgovarja, vendar za isto ceno nudijo tako malo. Vendar je zdravje na prvem mestu in se je potrebno prilagajati.
nashaNo, sem se pa ravno odločala, če bi šla v toplice.
Kaj misliš, nasha, da bi morala izbrati toplice s toplejšo ali hladnejšo vodo, da ne bo takšne reakcije, kot pri tebi?
Maserka, kaj pa meniš ti o pilatesu?
lp
marjeta65Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burger s Kraljevo fit štručko

Pistacijeve rolice