Navigacija garmin

Jaz imam sedaj Garmin že lep čas. Zadevica je res koristna, je pa res, da se mu včasih malce zmeša in res sredi avtocete nenadoma zahteva, da zaviješ levo. Ali pa sredi avtoceste pove,"prišli ste na cilj". Takrat ga resetiram (hardwesko-izključinim in vključim,), pa se spet vrne v pravi tir. Kar pa mene najbolj moti je nosilec, ki je malce neroden, nesiguren. Meni npr, ko grem čez kake ležeče policaje pogosto pade dol in ga potem med vožnjo (!!!) iščem in pobiram s tal . Boljši bi bil fiksen nastavek.. Vseeno, bi ga jaz kupila še enkrat, čeprav, ko sem ga kupovala, je bila cena z Adriaroute preko 400 EUR. So pa seveda še druge navigacije....

pjakli je napisal/a:
ojla!  ker nam je "ankica" (ker je v hrvaščini, smo jo tako poimenoval)vse povedala - ruto smo si malček

Andrejka

Na začetku, ko se je pri nas začel tržiti Garmin je bil hrvaško govoreč (Ankica), kasneje tudi slovenski nagovor (Micka).

Cena za Adriarute je bila takrat 240Eur, danes 105Eur. Pri hekerjih pa od 30Eur dalje. Zraven dobiš kodo in jo nadgrajuješ kot orig. Baje ni legalno (deluje pa)

Pred par dnevi sem imel priliko sprobati navigacijo firme"NO NAME", Made in Korea. Replika Garmina 520 ali celo boljši in naprednejši. Za ceno 300Eur imaš prednaloženo Evropo, celotno ex Yu, Madžarsko in Bolgarijo.Izbiraš med ženskim in moškim glasom, ...  V premislek, kateri se odločate za navigacijo 

Če imate v lasti mobilnik Nokia N95, si ga lahko nainštalirate tja. In imate prenosni GPS. Meni se zdi nadvse uporaben. Sonja
Mene tudi moti ta Garmin, ko se mu zmeša. Mislim, to pri nas še gre, ko približno veš, kje se voziš. Predstavljajte si, da se vam to zgodi v Nemčiji?! Sredi mesta ga resetirat, ko ne veš, kam bi se ustavil,...to je res nerodna reč. Jelenckova
Kako se vam pa zdi Geo sat. Po nekaterih kanalih sem slišala, da naj bi bil boljši od garmina. Mi se sedaj odločamo za navigacijsko napravo, tašči za darilo, pa me zato zanima. Hvala za odgovore. tamara
Mene pa zanima kako je z iskanjem hišnih številk? Znanec mi je rekel da pokaže samo npr. hš.5, 5a, 5b.. pa ne. Ali je to res tako, ali je ro odvisno od naprave? lp valči
Garmin kao celo Slo pokaže hišne samo slišal sem da jih naključno razmeče ne pravilno. Ampak ne vem iz prve roke. TomTom ti pokaže hišne le za Ljubljano, Maribor in nekaj večjih mest, iGo se mi zdi da za vse pokaže, prav tako Destinator, samo... nič ni idealno tudi če pokaže številke, če so narobe. Jernej - zasebno mnenje

meni garmin pokaže vse hišne številke. Pravzaprav jaz samo s hišnimi številkami pridem na cilj.

LP

cervus
kje pa se da dobiti še te druge napravice? v big bangu sem zasledila samo garmina. nektarina
Absolutno priporočam TOM TOM ONE XL.... Nosilec ki je priložen je enkraten, ni se še zgodilo da bi padel dol.. Escada

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti