Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
| pjakli je napisal/a: |
| ojla! ker nam je "ankica" (ker je v hrvaščini, smo jo tako poimenoval)vse povedala - ruto smo si malček |
Andrejka
Na začetku, ko se je pri nas začel tržiti Garmin je bil hrvaško govoreč (Ankica), kasneje tudi slovenski nagovor (Micka).
Cena za Adriarute je bila takrat 240Eur, danes 105Eur. Pri hekerjih pa od 30Eur dalje. Zraven dobiš kodo in jo nadgrajuješ kot orig. Baje ni legalno (deluje pa)
Pred par dnevi sem imel priliko sprobati navigacijo firme"NO NAME", Made in Korea. Replika Garmina 520 ali celo boljši in naprednejši. Za ceno 300Eur imaš prednaloženo Evropo, celotno ex Yu, Madžarsko in Bolgarijo.Izbiraš med ženskim in moškim glasom, ... V premislek, kateri se odločate za navigacijo
meni garmin pokaže vse hišne številke. Pravzaprav jaz samo s hišnimi številkami pridem na cilj.
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi