Goveja juha z valjanimi rezanci
Jaz bi pa prosila koga, ki je bolj vešč iskanja po internetnih straneh, da bi mi povedal, če so kje na netu ponovitve te informativne oddaje. Rada bi si namreč ogledala ponovitev včerajšnje oddaje pa ne vem ali ne znam najti ali res ni
.
Hvala lepa in lep dan
rrr| ribaracarak je napisal/a: |
Jaz bi pa prosila koga, ki je bolj vešč iskanja po internetnih straneh, da bi mi povedal, če so kje na netu ponovitve te informativne oddaje. Rada bi si namreč ogledala ponovitev včerajšnje oddaje pa ne vem ali ne znam najti ali res ni
Hvala lepa in lep dan rrr |
tukajle: www.poptv.si izberes oddaje POP TV/KANAL A, med oddajami izbereš SVET in nato še datum oddaje
upam, da sem razumljivo napisala.
lp,
ita
matilda, tole ja pa telepatija![]()
| itaita je napisal/a: |
matilda, tole ja pa telepatija |
Oooo, najlepša hvala obema za tako brzino. Jaz tega praktično ne spremljam, le v včerajšnji oddaji naj bi baje poročali o požiganju objektov na našem koncu - v zadnjem času je zgorelo kar nekaj drvarnic, skedenj, koča....zgleda, da je piroman na delu![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Goveja juha z valjanimi rezanci

Špageti karbonara