član od 20044272 sporočil
stana in jade, velja! Lahko tudi kaj zraven prispevam, da ne bomo samo zažirale:) Stana, nikar ne verjemi Reci, teh stvari se ne preobješ, jaz sem en mesec delala v sladolednem vrtu, vsi so mi obljubljali, kako bom mela poln kufr sladoleda - jok brate, zadnji dan mi je bil ravno tako všeč kot prvi!!! niso vsi taki, reca:)
Glede tečaja je tako, da si sicer na tihem želim it kdaj h Goljatu, me pa moti, da se tam baje ne kuha, mislim, vsaka ženska ne kuha, kuha on, potem mu pa nekatere pomagajo. Verjamem, da bi bila med temi, ampak vseeno ni isto. Kar me pa še bolj moti, je pa cena;) Mogoče je tebi poceni, meni ni (8000 za 3 ure), čeprav verjamem, da se splača... Sploh zdaj rajši ne obljubljam, ko se mi bo plača čez 3-4 mesece zmanjšala za 20%, brez potnih stroškov in malice, stroški bojo pa večji:) Še vedno bo čisto dovolj za preživet, seveda, samo za tak tečaj pa... Ne vem, v končni fazi si vedno rajši kupim dve knjigi o pralinejih, pa ti ostaneta doma, učim se pa ravno tako dobro iz knjig... Bom pa enkrat šla, mogoče si bom za kak rd zaželela. Bi pa od vseh tečajev na tega verjetno najrajši šla...
NO, saj ni fora, da bi morale videt, kako se to dela, saj pralineje verjetno zna vsaka naredit in jih je že kdaj delala, dejstvo pa je, da se jih redko spravimo delat, ker je vseeno kar precej dela. Zato so tako uvau! pa ker4 so dobri, seveda:) Mogoče se bom spravila jih delat zdaj, ko sem naredila 1kilo domačega marcipana, hehe:) Pa mi ga je nekaj ostalo od oblačenja torte za fantovo mami (psssst, presenečenje za odhod v penzijo:)
juhica, pekani se občasno dobijo v hipermarketu in na ljubljanski tržnici, če ti to kaj pomaga - zgledajo kot orehi, ki bi jih nekdo malo stisnil in podaljšal, pa malo bolj rdečkaste barve so - to je to. kalorični so pa itak vsi oreški:) Saj veste, kar je dobro, ni zdravo, redi ali je prepovedano;) No, obstajajo izjeme, čeprav v končni fazi tudi te izjeme "redijo" - vsaj v določene predele:)
Veri