26. jan 2007 17:06
Chery, hvala,zdi se mi , da je to. In sem si z veseljem shranila. Blagor tistim, ki so popolni pri uporabi interneta in ga obvladajo prve dni prav toliko kot po desetih letih uporabe.
26. jan 2007 17:06
Chery, hvala,zdi se mi , da je to. In sem si z veseljem shranila. Blagor tistim, ki so popolni pri uporabi interneta in ga obvladajo prve dni prav toliko kot po desetih letih uporabe.
26. jan 2007 17:51
Frina, sem pogledala tisti link, to pride v poštev vsem tistim, ki obvladate zelo dobro slovenščino, meni je že težje razumljivo
26. jan 2007 17:56
Anamarija, če te kaj konkretnega zanima, kar vprašaj. :) cherry
26. jan 2007 20:33
| anamarija1 je napisal/a: |
| Frina, sem pogledala tisti link, to pride v poštev vsem tistim, ki obvladate zelo dobro slovenščino, meni je že težje razumljivo |
26. jan 2007 21:44
Tisti ki tistega ki je desko ki pot ki proti Zgornjemu Skorošjaku vodi kaže vzel prijavi bo dobo lepo nagrado. Vejice vete postavlati? tumpika
26. jan 2007 22:33
Tumpika, tudi, če bi bile vse vejice pravilno postavljene, je taka poved stilistična katastorfa. Vsak lektor bi se držal za glavo in jo tako ali drugače preoblikoval. V šoli bi pa dobila cvek. ;) cherry
26. jan 2007 22:49
Cherry, bi pa tale poved bila dobra v šoli za stavčno analizo, ne?
26. jan 2007 23:16
Keri je to sosednji forum? Daj, povej, da grem čitat, plis plis! tumpika
27. jan 2007 11:03
| tumpika je napisal/a: |
| Keri je to sosednji forum? Daj, povej, da grem čitat, plis plis! tumpika |
27. jan 2007 19:43
Tumpika, evo: http://med.over.net/phorum/read.php?f=151&i=61516 Forum je pa tale: http://med.over.net/phorum/list.php?f=151 Samo je tale kulinarični veliko boljši ... AtinaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pečeni ajdovi svaljki s skutino kremo in jagodami

Gratinirani fuži s sirom in pršutom