Zasebna sporočila

Pozdravljeni,

ker sem nova na kuliniariki, sem ugotovila, da ne znam pravilno uporabljati zasebnih sporočil, namreč, ko dobim e pošto, da imam novo zasebno sporočilo - pošto odprem, pa ni nobenega sporočila. A mogoče kdo ve kje ga polomim.

Hvala in lp

maklovijas

Enako se je meni dogajalo včeraj. Po moje je bila kaka napaka. Bo Jernej povedal. Julija
ko odpreš portal, ti na zelenem traku utipa pismo - čaka vas zs ali pa greš v beležko, zasebna sporočila in tam imaš vsa. matilda
odpri beležko in v njej odpri prejeta sporočila andreja č.
Ups, julya, si me prehitela, lahko da je bila res napaka. matilda
Ok, hvala za odgovore. Lep dan še naprej maklovijas
Jaz sem dobila obvestilo o pošti, ko pa sem šla na kulslo, ni bilo kuverte, pa tudi v beležki ni bilo nič. Julija
Ja Julya točno to se je zgodilo meni, zato sem takoj pomislila da sem ga kaj pobiksala. maklovijas
Ob obvestilu, da te na kulslo čaka pošta, je spodaj še vrstica z naslovom kulslo, klikneš tam in se ti odpre beležka, v njej pa pošta, brez da greš preko interneta na kulslo. Razen, če v sistemu pride do napake, pa se ne da odpret. Mamamia mamamia
Nič ne vem, da kaj ne bi delalo včeraj... Jaz dobim e-pošto takrat, ko me čaka obvestilo. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Je možno, da si je pošiljatelj zasebnega sporočila premislil in zbrisal poslano sporočilo, obvestilo o zasebnem sporočilu pa vseeno ostane na e-mailu? anka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti