Štajersko srečanje

Čeprav že od vsega začetka spremljam tale forum in čakam, da se bom lahko dokončno prijavila, se javljam in sporočam: na srečanje nameravam priti, vendar še bom prej prihod potrdila. Zraven pripreljem hčerkico (2 leti) in morda še koga. Anja
O, anja27, fino, le pridite, veseli vas bomo. rimljanka
JORDI, anja27 in kuharca37 - tako se govori Blanchy
Tumpikaaaaaaaaaaaaaaaa, kjeee siiiii????? SIBAAAAAAAAAAAAAA, kjeee siiii????? Ognjič
SIBA je napisal/a:
Tumpika, nič bati, že imam moškega mojega življenja siba
Mene pa še zanima...če kdo od šefov pride svoje ovčice pogledat Tako podanikov nima noben drug šef..., pa ja ne boste kar brezvladje dopustili Ognjič
No, šefffffffffffffiiiiiiiiiiiiiii in podšefi (če obstajate), čakamo odgovor!!!!!!!! Da bomo lahko rekle, da je naša PR dobro opravila svoj posel (ki si ga je sicer zadala kar sama!!!!!) rimljanka
Tudi jaz bi rada spoznala kakšnega od šefov. JORDI
Štajerke, lahko bi malo bliže Prekmurju zriktale srečanje. V Ljubljano je absolutno predaleč, tudi Celje ni blizu.Že do Maribora rabimo najmanj eno uro vožnje, pol pa še dalje. Ko bo kje bližje, bom prišla. Lepo se imejte. Kyara
Siba, ti si pa res slika Izgleda, da nam (organizatoricam) bereš misli ... Smo ravno hotele malo podrezat vse tiste, ki se še niso prijavili in jih povprašati, kaj vendar še čakajo Tako prijetni družbi se res ne kaže odpovedati, zato le korajžno Kot je že rimljanka rekla: prostora ne bo zmanjkalo - niti za mizo niti na parkirplacu. Blanchy
Kyara je napisal/a:
Štajerke, lahko bi malo bliže Prekmurju zriktale srečanje. V Ljubljano je absolutno predaleč, tudi Celje ni blizu.Že do Maribora rabimo najmanj eno uro vožnje, pol pa še dalje. Ko bo kje bližje, bom prišla. Lepo se imejte. Kyara
Kyara, pridi do MB, potem pa jaz peljem. Sem si v službi ževzela prost dan, da me kaj ne zadrži...Mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti