Štruklji
Odpravljamn class='poudarjeno'>o sn class='poudarjeno'>e nn class='poudarjeno'>a smučanjn class='poudarjeno'>e in class='poudarjeno'>n običajnn class='poudarjeno'>o vsn class='poudarjeno'>o hrann class='poudarjeno'>o napren class='poudarjeno'>j pripravin class='poudarjeno'>m in class='poudarjeno'>n zamrznen class='poudarjeno'>m.> Ken class='poudarjeno'>r imajn class='poudarjeno'>o mojn class='poudarjeno'>i radn class='poudarjeno'>i sirovn class='poudarjeno'>e štrukljn class='poudarjeno'>e mn class='poudarjeno'>e zanimn class='poudarjeno'>a aln class='poudarjeno'>i jin class='poudarjeno'>h lahkn class='poudarjeno'>o zamrznen class='poudarjeno'>m in class='poudarjeno'>n poten class='poudarjeno'>m skuhan class='poudarjeno'>m n class='poudarjeno'>v slanen class='poudarjeno'>m kropn class='poudarjeno'>u.> Kan class='poudarjeno'>j največkran class='poudarjeno'>t ponuditn class='poudarjeno'>e n class='poudarjeno'>k sirovin class='poudarjeno'>m slanin class='poudarjeno'>m štrukljan class='poudarjeno'>m.>?
Hobotka
n class
='poudarjen
o'>
>> član od 20043277 sporočil
Seveda jih lahko zamrzneš. Jaz včasih poleg dam samo solato, včasih pa jih dam kot prilogo k mesu v omaki.
lp
Julija
član od 20017859 sporočil
Pa ko jih boš zamrzovala, jih že malce upogni, da ti bodo pasali v lonec. Sem jaz enkrat lepo raven svaljk pustila, pa sem potem kot neumna iskala dovolj veliko kozico.
Loni Makaroni

Jaz štruklje kuham v pekaču!

Tako da tudi ravni gredo lepo notri!
val
OOOOOOO, tole je pa dobra ideja val!
Pa jih potem kuhas na stedilniku (plosca, plin...?), ali v pecici?
teja-kit.
član od 200415865 sporočil
Lepo se raven štrikelj skuha tudi v tisti podolgovati posodi za kuhanje ribe. Še vezat ga ne rabiš (ali pa cmoka v prtiču), saj ga daš gor na tisto mrežo za ribo. Mamamia
mamamia
mamamia to pomeni, da štrukla nič ne zaviješ v prtič ampak ga daš samo na mrežo? Kje potem kuhaš na kuhalni plošči ali v pečici?
Hobotka
član od 20063768 sporočil
Tudi jaz štrukljev ne zavijam in ne povezujem. Trik proti razvijanju med kuhanjem sem podedovala od babice. Mi pa nekaj drugega greni kuho skutinih štrukljev. Rada bi jih kuhala že razrezane, take, kot jih dobiš, če kupiš zmrznjene. A mi nikoli ne uspe prerezanega mesta dovolj stisniti - vedno kaj (preveč) ven steče. Kako to preprečite?
Lp
Cila
član od 20021603 sporočil
Cila, da ne steče nič ven, jih "režeš" z roko, vsaj jaz. Lepo z robom dlani pritisneš dol, pa še malo levo in desno, potem pa na sredi prerežeš. Upam, da sem dovolj jasno napisala.
Lp
član od 20063768 sporočil
Lijana, hvala. Poskusim ob prvi priliki.
Lp
Cila
Kuham jih kar na štedilniku,na eni plošči-plinu,s tem da pekač,katerega so štruklju notri ,zpokrijem z alufolijo,ki mi služi namesto pokrova.
LP
val
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma!
Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Število sporočil: 19, prikazujem sporočila od 1 do 10
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.