| tumpika je napisal/a: |
| Ognjič, tu te nucajo! tumpika |
Hemeroidi, (pa ravno za božič)
| Ognjič je napisal/a: | ||
|
Čao,
dobro umiti z intimnim milom (vsakič po ......), zelo ohladiti - najboljše z ledeno kocko, potem pa krema tea tree. Takšen recept jaz uporabljam in pomaga. In seveda pazljivo pri hrani! Čimveč ajdovih izdelkov!!!!
Lep pozdravček, S.
| Anomis je napisal/a: |
| Čao, dobro umiti z intimnim milom (vsakič po ......), zelo ohladiti - najboljše z ledeno kocko, potem pa krema tea tree. Takšen recept jaz uporabljam in pomaga. In seveda pazljivo pri hrani! Čimveč ajdovih izdelkov!!!! Lep pozdravček, S. |
Pa tudi sladkarije so strup za zlato žilo. V kombinaciji z zgornjo omenjeno hrano, pa je sploh katastrofa. Zato čim manj pregreh.
LP!
fakin712
Oglas
Ja, na Ognjičko sn mislila, ne na kremo. Mijadve že vejma, jeli?
Zaj vam jaz povejdla, ka pomaga pri hemoroidejih, samo oblubte, ka se nete smejali.
Na morje iti, se v vodo namočiti, pa je problem rešeni. Saj če ti mož nede verjel, ka greš iz zdrafstvenih razlogov, lehko gre polek.
tumpika
kaj pa zaj, ko je mrzlo????
titta
| Ja, na Ognjičko sn mislila, ne na kremo. Mijadve že vejma, jeli? tumpika |
Maš praf!
Za ognjičevo mazilo pa nena vejm, če je vredik za hemero-ideje.
Morje si pa lehko naredite tudi doma, morsko sol raztopiš v lavorju, pa namakate rito.
tumpika
| Maš praf! Za ognjičevo mazilo pa nena vejm, če je vredik za hemero-ideje. Morje si pa lehko naredite tudi doma, morsko sol raztopiš v lavorju, pa namakate rito. tumpika |
Oglas
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.