Pohorska gibanica
RadaJem, mučilo te bo, dokler ne boš vseh situacij, ki si jih bila vajena preživljati s cigareto (to so p itak vse), podoživela brez cigarete.
Čestitam ti za odločitev, gotovo ti bo uspelo. Gotovo te bo sprva malo bolela glava, še marsikaj bo narobe, ampak kar naenkrat ti ne bo več treba razmišlati o tem da je že čas za cigareto pa kam jo greš pokadit.
nola
Mene je kar sram povedat, kako dolgo...v bistvu bolj ali manj cca 27 let, bljak in fuj ![]()
![]()
![]()
.
No, no... kakšne so to besede? Moraš pa priznat, da je to en zelo lep občutek, da ne govorim ko si na morju - zjutraj kavica, pa en cigaret, pa drug cigaret... Mmmm. kakšna uživancija.
Skratka, jutri je 14. september... 14. septembra 2004, ob 11.30 uri sem pokadila zadnjo cigareto. Po dolgih 30-ih letih kajenja so mi na Golniku z glave potegnili ven kadilski ČIP.
Pozdravček!
P.S. Postavite se ob trafiki in opazujte kdo kupuje cigarete. Od 100 strank, je 85 mladostnikov.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pohorska gibanica

Ocvrte brizgane palčke (churros)