2. dec 2010 19:52
Men so zeloo dobro ratali (ju3 dam recept), vendar so ratali rjavi, bi ve vedle zakaj? MusicGirl
2. dec 2010 19:52
Men so zeloo dobro ratali (ju3 dam recept), vendar so ratali rjavi, bi ve vedle zakaj? MusicGirl
3. dec 2010 8:05
Skoraj zagotovo previsoka temperatura sušenja.
Atina
3. dec 2010 9:39
Tudi jaz mislim, da je bila previsoka temperatura
4. dec 2010 10:43
Jaz jih pa delam po receptu s.Vandeline. Na en beljak dam 6 dag sladkorja v prahu in nad soparo stepam kakšnih pet-deset minut, toliko, da pena naraste in ko dvignem metlice ostane valovito, se ne sesede. Potem pa v dresirno vrečko, pa na peki papir kupčke naredim in v pečici pri 70-100 st.c. sušim 1-2 ure. Pečica naj bo rahlo odprta, da uhaja para ven. Jaz zataknem kuhalnico med vrata. V Maso potem lahko poljubno dodajam vanilijo, čokolado v prahu, kokos, orehe....jedilno barvo...
Lp Saša
Mir in dobro!
4. dec 2010 17:12
hmmm jaz sem pekla potico... tako da so mi ostali glih 4 beljaki in zdaj hitro še poljubčke naredit... monika k
4. dec 2010 19:04
jaz jih delam vedno po receptu za indijančke, nabrizgam in nato sušim. je zelo preprosto in so tako krhki kot kupljeni. Katarina K http://katarinaktorteprisalmoneli.blogspot.com/ http://katarinak.moj-album.com/
15. maj 2014 11:51
ravno sem jih naredil, 50g sladkorja na vsak beljak, malo cimeta.. sneg.. za 45min na 120.
Mr_Metal
8. apr 2015 13:21
Pozdravljeni,
potrebujem vašo pomoč, kje bi lahko kupila beljakove poljubčke ali meringe? Sem malo iskalo po spletu in nisem našla nič uporabnega.
Hvala za pomoč in nasvet. ![]()
LP, pinka![]()
8. apr 2015 13:35
Pinka, preverite v supermarketih. Vem, da sem jih enkrat videl, če me spomin ne vara, v Leclercu. Kaj pa, če bi jih naredili sami, sila preprosta reč so ...
Miroslav Vulović
8. apr 2015 13:39
V šparu tudi.
SMARTY1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljava solata

Ameriška jabolčna pita (American apple pie )