Vprašanje za jerneja (administratorja)
Se mi zdi, da bo tudi v prihodnje treba na datum pogledat! ![]()
Bova pa mogoče z obliko rešila ta problem, z večjim in povdarjenim datumom. ![]()
Bojan AdministratorIn kdo bo odločal, katera tema je stara in katera ni? Konec koncev zahteva pogled v datum le drobec časa.....ne recite, da ne utegnete, no. Hiter tempo je pač priročen izgovor, kajne?
Če vas nekaj zanima, je pa lahko tudi 6 let stara informacija še sveža ali pa tista, objavljena pred tremi dnevi že povsem zastarela.
Hja, en lep pozdrav. Imam problem ali pa privide, ne vem kaj. Ob 14.40 ali tam okoli, ko sem odprla kulinariko, sem opazila nov forum - ne spomnim se točno naslova, bil je pa o novi kuharski oddaji na TV. Kadarkoli sem kliknila nanj, me je vrglo nazaj na začetno spletno stran (oz. domov). Ker uporabljam IE, sem prešaltala na Firefox al kako se že temu reče. Tam pa tega foruma sploh ni bilo. In zdaj je izginil tudi na IE. Imam privide ali je kak drug hec? (in točno še vem, zadnji, ki je objavil mnenje, je bila aki - torej, sanjalo se mi le ni).
lp
cervusZastonjsko reklamiranje, plačljivega pa ne bi..... Se je gospod prijavil z namenom, da je reklamiral......sledi izbris. Upam, da je moje pojasnilo tudi sprejeto.......
Tole mi je napisalo zdajle ob prijavi...
veverica cak, zadnjič ste nas obiskali:28.oktober 2009 21:42
...nekaj ne štima..![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Cmočki šarenke v žametni bučni juhi