tejča: ne morem ponoviti zato ne morem (še) popraviti ![]()
gogad: To imaš nekaj narobe z brskalnikom, morda si odklopila prikaz slik. Ti kulinarike ne moreš izbrisati ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenijetejča: ne morem ponoviti zato ne morem (še) popraviti ![]()
gogad: To imaš nekaj narobe z brskalnikom, morda si odklopila prikaz slik. Ti kulinarike ne moreš izbrisati ;-)
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeHvala za odgovor,pa niso samo slike tiste ki so iz ginile,imam plus paket ,pa ni zvezdic,vse barve so izginile,imam belo podlago,ne morem pogledat novosti od zadnjega brisanja,sploh ni ničesar.......če je z brskalnikom kaj narobe in sem kaj odklopila,kako naj to popravim....prosim...hvala za pomoč...
lp gogaEnako kot tebi, gogad, se je dogajalo meni na starem računalniku. Nismo še ugotovili, zakaj.
Nekaj ste morali v nastavitvah brskalnika odklopiti, poskusite z drugim brskalnikom.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeNašla sem drug vhod na kulinariko,prva stran je v redu,vse migeta in je lepo barvasto,slike so povsod,samo ko odprem recept,so namesto slik samo imena lastnikov.Prva stran recepta je v redu,druga stran pa je spet črno na beli podlagi.Imam mozilo firefox in ne upam si kaj preveč brskat..verjetno bo treba strokovnjaka....
lp gogaŽal res. Naš strežnik oddaja kodo tako kot vsak dan, problem žal (oz. na našo srečo) ni na naši strani...
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeJernej ,pa sem res slike iz brisala,sedaj dela vse tip top....še enkrat hvala...
lp gogaPodrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata?
Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0.
Cila| Cila je napisal/a: |
Podrobno iskanje pri receptih: kaj sem naredila narobe, da mi ni dalo nobenega rezultata? Želela sem dobiti več receptov za pripravo kisle repe. V podrobno iskanje sem pod sestavine napisala KISLA REPA, vse drugo sem pustila neizpolnjeno, in rezultat je bil 0. Cila |
Ejej, presneti računalniki - še sklanjanje zahtevajo ![]()
. Ko sem napisala "kisle repe" je bilo pa v redu. Jernej, z mojim vprašanjem se torej ne rabiš ukvarjati.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Ržen sendvič s kajžarsko klobaso