Jernej, pravkar sem opazila, da ne deluje vstavljanje povezave v sporočilih na forumu.

Grški pita kruh
Jernej, pravkar sem opazila, da ne deluje vstavljanje povezave v sporočilih na forumu.
Res ne? Poskusimo. In tole. Preveri, če ti odpre, Blanchy, meni odpre.
rimljanka
Ja, tole se mi odpre, brez problema. Meni pa ni uspelo dodati povezave - ne vem, zakaj. Bom poskusila še v drugem brskalniku.
Blanchi, meni tudi ne dela v IE, dela pa v Mozilli in Chromu, ![]()
Ne dela mi tudi preusmeritev na spletne strani lokalov, pridem na http://www.kulinarika.net/preusmeri.asp?lokalID=748
"Stressed is desserts spelled backwards!" Preusmeritev lokalov zdaj deluje, hvala za obvestilo.
Tudi vstavljanje povezave v IE11 je urejeno.
Predogledno okence, ko greste čez forumsko temo končno tudi spet deluje. Zahvaljujem se vam za potrpežljivost pri tej napaki.
Jernej, hvala!
Meni pa se že od včeraj ne odprejo recepti ( piše, da je prišlo do napake in da je administrator obveščen). Kaj bi lahko bilo narobe? Hvala.
lp LučkaPri meni je isto kot pri Lučki. Od petka naprej mi isto izpiše da je prišlo do napake, ko hočem recept oddati.
SMARTY1
Tudi meni ne odprejo recepti..piše enako kot pri Lučki..
P.s.vem da ni kulinarična novička,toda Rossi v Avstraliji prvi...lepa dirka...![]()
Pri meni je isto, kot pri SMARTY1, ko hočem oddati recept mi javi napako.
Sandra_aKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Grški pita kruh

Browniji s temnim pivom