Kuharček je odpravil napako ocenjevanja receptov...

Toscanska panzanella
Kuharček je odpravil napako ocenjevanja receptov...
Ma super je ta kuharček ![]()
imam eno vprašanje.
pred nekaj dnevi sem spekla bounty pšecivo, pa nam je tako všeč, da ga moja mama še enkrat peče. tajkrat sem objavila slikico peciva, vendar mi ni preveč uspela. ali lahko to sliko zamenjam z novo'
hvala za odgovore.
catcat
Lahko pošlješ novo sličico. Če želiš staro izbrisati, piši ZS uporabniku bojan, on skrbi za sličice.
Prestavljeno iz teme (pravzaprav 2), avtorice natalijana:
Pzdravljeni
mene pa zanima kje si lahko ogledam seznam receptov, ki sodelujejo v nagradni igri Hofer.Ni mi namreč jasno, ali vsi sodelujejo ki so na novo objavljeni, ali je kje poseben senam.Ker naj bi bili recepti izključno sestavinami, kupljenimi v Hoferju
hvala
natalijana
hvala
catcat
Bo kmalu pisalo pod vsakim receptom, ki sodeluje. Pri pošiljanju novih receptov izberete, ali sodeluje ali ne in v kateri Hoferjevi rubriki sodeluje. Seznam največkrat odprtih 30 je pa na http://www.kulinarika.net/hofer2011.asp
Jernej, zanima me, zakaj ne dobim obvestila o mnenjih v mojih fotoalbumih, čeprav sem se naročila nanje?
Hvala za odgovor.
rosieKateri album konkretno pa?
Pri vseh svojih albumih sem označila, da se naročam na mnenja.
Konkretno danes sem pri albumu Madeira videla mnenje, obvestila pa ni bilo.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Toscanska panzanella

Špageti s kozicami in omako Basilico