Vprašanje za jerneja (administratorja)

Zato ker iskalnik ignorira besede, krajše kot 3 črke. To je potem treba iskati kot frazo, to možnost sem ravno prejšnji teden dodal, ne dela pa povsod, dela na glavnem iskalcu v glavi KulSlo. Vpišeš "R torta" in jo dobiš. Dvojne navednice povedo, da gre za frazo, torej želiš natančen zadetek.

Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Hvala za pojasnilo.

Vanja

Ni za kaj... Počasi izboljšujemo tudi iskalnik ;-)

Po moje zato, ker pobere R v vseh pridevnikih ostalih tort. Preveri.

rimljanka

Ne, R-ja ne pobere, ravno zato je omejitev, da sme biti beseda minimalno 3 znake, sicer je ignorirana. Ker če bi bila beseda lahko en znak, to potem pomeni vse, ker je v več kot pol receptih črka R ali katera druga črka.

Edino pravilno je v takem specifičnem primeru uporaba iskanja po FRAZI (torej med " in ") ;-)

Jernej, kam si skril hiško levo zgoraj ???

Drejček

Šla je v pokoj, ker ni bila potrebna. Imaš "domov" na vsaki strani nad naslovom strani (breadcrumbs) in lahko klikneš na logo v glavi pa si  zmagal.

No ja, Ti si šef in upravljaš portal, samo meni se pa ni zdela ravno "nepotrebna", pa še simpatična je bila (kar pa za novo podlago v naslovnem traku ne morem ravno trditi) ... Še sploh, odkar se je ob menjavi verzije elektrificirala in se je prižgala luč, če si šel z mišom čeznjo.

Bo držalo, svet se spreminja ves čas in nikjer ne piše, da morajo biti vse spremembe všeč vsem.

Drejček

Ma šef, tista hiška je bila zakon, a ne bi šlo, da bi se vrnila?

ežoj

Šla je v pok...., hočem reči med študente, Ežoj ;-)

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti