član od 20031175 sporočil
Čao,
ja saj ravno zato je cd ok, da se naučiš. Tudi če greš na tečaj, ti govori trener, preden se naučiš. Nas je to v srednji šoli učila profesorica telovadbe, ki se je ukvarjala z at. Sicer so bile njene "inštrukcije" takrat čisto nekaj drugega kot to, kar sama izvajam danes, ampak uvod oz. začetek je pa bil. In potem vsakič, ko osvojiš kako novo "tehniko" in ti morda ne zadostuje več, poiščeš še kako novo zadevo, afirmacijo, položaj, glasbo, karkoli... Seveda je odvisno od tega, za kakšen namen izvajaš vaje at, se pravi za spanje, prosti stresu, za boljše razmišljanje... 15 minut dolg kvaliteten in pravilno izveden at ti nadomesti do 4 ure spanja in to je bil meni povsem dovolj velik razlog, da sem začela z njim. Sem bila namreč huda zaspanka, ko sem še v šolo hodila, nikoli ni bilo dovolj spanja. No, po 10 letih službe je malo boljše, ampak 15 min at včasih pred spanjem je pa še vseeno zakon.
To knjigo s cd-jem definitivno priporočam, če ste začetniki, ker je čisto na kratko, v 4 vajah, opisano, kaj in kako. Ko obvladaš, si pa poiščeš svoje afirmacije.
Tista vaja, ko ležiš v travniku, poleg je jezero, kjer se okopaš in potem počivaš ob petju ptic, iz cd-ja,je meni ful dobra. In tudi čez dan, ko je vsega preveč v glavi, se postavim pred okno, zamižim, in že sem na prav tistem gaju, ob vodi .....
Lep pozdravček, S.