Iščem recept za pripravi seitana oz. kakršnegakoli vegeterjanskega mesa (pira, soja, pšenica...).
Tina
Iščem recept za pripravi seitana oz. kakršnegakoli vegeterjanskega mesa (pira, soja, pšenica...).
Tina
Preizkusila sem se v izdelavi seitana, vendar samo takšnega, ki se na koncu kuha. Sedaj pa sem v trgovinah zasledila pečen seitan s sojino omako in praženo čebulo, ki mi je zelo dobrega okusa. Je že kdo delal kaj podobnega .... tukaj me zanima izdelava samega seitana, ne priprava že narejenega ....
katjushkaPred leti so pradajali osnovo za seitan v Domžalah, tovarna barv. Tista zmes se je samo zmešala v vodi in skuhala. Ne vem, če jo še imajo.
Tovarni namreč ostane moka brez škroba, ker škrob porabijo za barvo, ki se uporablja za črte na cesti, zato se te črte tako hitro izbrišejo, pa niso gladke, da bi drselo.
F r i n afrina, hvala za napotke ... sem že bližje cilju ...![]()
| katjushka je napisal/a: |
Preizkusila sem se v izdelavi seitana, vendar samo takšnega, ki se na koncu kuha. Sedaj pa sem v trgovinah zasledila pečen seitan s sojino omako in praženo čebulo, ki mi je zelo dobrega okusa. Je že kdo delal kaj podobnega .... tukaj me zanima izdelava samega seitana, ne priprava že narejenega .... katjushka |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | sijasaja |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom