Pomojem se da enako shujšat brez herbalifa-a, samo malo več gibanja je potrebno, pa malo bolj zdrava hrana
wokman

Velikonočni toast
| sonček** je napisal/a: |
| haaaj!! te dni razmišljam da bi tudi jaz probala ta čudežni napitek herbalife.... ker pa vidim da vas je dosti ki ga uživa bi vas prosila za nekaj informacij zanima me kako se pripravi ta shak.....ga lahko mešaš z koščki sadja tako kot naprimer tekoče jogurte....ker zadnič sem bila na predstavitvi tega izdelka in so nam ga na koncu dali za okusit in se mi je zdel tk pust okus....se mi zdi da se ga bom zlo težko navadla:) in pa ali je dovolj da uporabljam samo shak ali moram zraven tega uživati tudi kakšne druge izdelke herbolifa da izgubim težo in pa da si uredim prebacvo? lp sonček** |
| meeshka je napisal/a: |
| Oj! Herbalife pijem že skoraj dva meseca, zjutraj in zvečer(vlaknine + šejk) zraven jem še vitamine in pa omego. V prvem mesecu sem šla kar hitro dol. Približno 5-7 kg in 10 cm v trebušnem pasu. Sedaj pa se mi dogaja, da enostavno ne morem več piti šejka. V trebuhu mi naredi kepo in mi je slabo. Enostavno mi ni jasno kaj se z mojim telesom dogaja da tako reagira, saj sem v prvem mesecu z veseljem pila šejke, ker so tako dobrega okusa in sem imela veliko energije ter volje. Začela sem tudi s telovadbo ki veliko pripomore k izgubi teže saj se z njo bojujem že kar dolgo let. Herbalife sem začela uporabljati po priporočilu moje tete saj je izgubila res veliko kilogramov in tudi počutje se ji je vidno poboljšalo. Čeprav denar pri meni ni ovira moram reči da sem ga zmetala kar veliko za to in sedaj ne vem ali naj nadaljujem naprej ali naj se ustavim ker je očitno da moje telo potrebuje pavzo saj ga nenehno napadam s šejki in se počutim že kar zapackano.. Zanima me pa ali imate ve morda tudi tako izkušnjo, da je prvi mesec-dva vse odlično, da se kilogrami topijo..potem pa kar naenkrat stop? LP meeshka www.neomele.com naša grebenarka in www.agamysh.cz naš weimeranec |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Velikonočni toast

Polnjene paprike