Naša zgodbica

...njegovo atletsko postavo in.... Milži
rezultatov včerajšnjih volitev, ki... buča
... pa za teto Maro niso ugodne, saj je pričakovala ... fakin712

da bo zmagala stranka Kul Slo .....

kobra 1
in da bo postala prva predsednica vlade ... Spela

... banana republike in tako prekinila večno ...

Julija
...vladavino mravljincev, za kar bi ji bile mravljice zelo hvaležne, pa iz vsega ni bilo nič, saj je... dasaz
... najprej vladalo malodušje, nato panika, jeza in veselje so se izmenjavali eno za drugim in vse skupaj se ji ni zdelo resnično, kot da bi sanjala, kot da teče za zamujenim vlakom, ki drvi z največjo hitrostjo proti izhodu, tam pa... srcca
... ujame mušico v usta, ker jih je na široko odprla, ko je videla ... fakin712
... da so se orhideje na oknu skoraj posušile, saj ni čudno skoraj pozabila je nanje, toliko opravil je bilo v preteklem mesecu, treba je bilo otroke pripraviti za šolo, nabaviti zvezke, knjige , topla oblačila, brati domače branje, obiskati moža v bolnišnici mu dajati spodbudo, da bo dobil boj z težko boleznijo, saj kemoterapija ga je popolnoma spremenila, postal je drug človek, ne zna več pozitivno razmišljati kot nekoč, ne zna se smejati, gleda v eno točko in pravi : konec je, konec z menoj, žal mi je tega smkravca, ker bo odraščal brez mene, počutim se kot starec, a toliko stvari bi lahko počel, najraje bi šel v gozd in tulil na ves glas, jokal bi kakor otrok, povedal bi vsem kako nevarno je kajenje, a ne najdem besed, spomnim se, kako sem sedel na verandi , prebiral časopise ob kozarčku mrzlega piva in gost dim se je valil iz mojih ust, ah ta cigareta, ki si me počasi uničevala, bi me rada do konca ubila, bi mi vzela življenje, srečo, bi me odtrgala iz objema najdražjih, ne dam se, de dam, vse dokler... srcca

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti