Naša zgodbica

od enoličnega življenja. Zato se bomo povezali z našo vlado, ki že kar nekaj časa živi v planetnem kaosu ... kobra 1
... in zunanji minister, ki je vešč velikih potovanj, nas bo zagotovo usmeril na pravo lokacijo. V najslabšem primeru pa lahko počitnikujemo v njegovi prekrasni vili na obali in si tam belimo glave, kako ... Julija
... bomo vse skupaj izpeljali, ker nam nekateri mečejo polena pod noge in nas ovirajo pri ... fakin712
... naših vrhunskih projektih, kako narediti to deželo spet ... Julija

mirno, spokojno, tiho, hrepenečo, čisto, prepredeno z bistrimi studenčki, ki skakljajo preko bleščečih kamnov, kjer zasanjajo pojejo slavčki (zvečer, seveda), kjer se srnice graciozno sprehajajo skozi visoko travo - mogoče je pa bolje, da nas ovirajo pri stvarjenju take pravljične dežele, kajti v pravljicah so skoraj vedno prisotne tudi hudobne mačehe, ki pa že vedo......

cervus
... kako se stvari streže in nam ne bodo dale dihat dokler nas ne bodo čisto ... fakin712
Krasen dan se mi obeta,ker radost
vem, da vedno zmaga dobro ... kobra 1
... in so mi z Marsa sporočili, da se je pri njih povečalo povpraševanje po zelenih, z rdečimi pikicami okrašenih, štrikanih gatah in rdečih čepicah, ki jih bodo nato ... Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 20. mar 2007 13:48:09
čisto takoj nadeli in pridrveli na našo zemljico, kajti odela seje v belo snežno odejo in hvalabogu, da imajo gate rdeče pikice in se tako bodo vsaj videli iz snega, ko bodo... punci1968

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti