član od 20023690 sporočil
Tam kjer imajo Dianino in Apolonovo kopel midva z možem nisva bila zadovoljna. Po telefonu so rekli, da bojo že oni vse uredili, naj ne skrbiva. ( Itak, damo da plačaš storitev, potem jih briga!). Prideva tja, naju naderejo, ker terminsko, (po urah) nisva vedela, kdaj imava kaj... ( bojo uredili, ja?).
Z možem sva bila vsak v svoji sobi, na masažah, ( kvalitetno preživljanje časa v dvoje, ja...) in nato še vsak v svoji sobi na pedikuri oz. manikuri. ( Moževo tetovažo si je maserka dobro ogledala in povprašala vse podrobnosti, temu sva se potem še dolgo smejala...).
Mene so potem posedili na hodnik, kjer sem moža čakala, da bo fertik. ( Vmes me je še ena zalo nezadovoljna uslužbenka spraševala, kaj tam počnem: Čakam moža, kaj pa drugega?)
No, kopeli so potem zamešali in so točili vodo ven, da ja ne bi imela eteričnega olja po pomoto noter, pa še latic vrtnic...
Ker je pripadalo še kosilo zdraven, sva ob izhodu iz bazenov to povedala, kjer se je začel kreg, da to pa ne in kaj se zmišljujeva. Pa poklicati nadrejenega in sploh... ( Cela drama...) Na koncu so ugotovili, da nama kosilo pripada ( Po bonu celodnevnega razvajanja...) in sva šla jest, potem pa domov.
Mogoče je bila kaka polna luna, da so bili vsi tako našpičeni. Ampak nazaj ne greva več. So naju kje drugje bolj veseli...