4. nov 2006 12:01
me ni bilo v Slo zdej te dni...in včeraj gledam bar in me fršlok zadane k je Klemen rekel adjo .... pa nisem vedla zakaj...še dobro, da imam vas sem malo nazaj pogledala..... Dober obveščate!!!!!!!!!
4. nov 2006 12:01
me ni bilo v Slo zdej te dni...in včeraj gledam bar in me fršlok zadane k je Klemen rekel adjo .... pa nisem vedla zakaj...še dobro, da imam vas sem malo nazaj pogledala..... Dober obveščate!!!!!!!!!
4. nov 2006 12:36
Včeraj sem bila v BARU.
4. nov 2006 13:27
| miia je napisal/a: |
| Včeraj sem bila v BARU.[joj]. Stregel nas je ŽIGA.[bah] Negrem nikoli več[jezen][jezen] miia |
4. nov 2006 13:53
Jaz bi tudi rada vedla
4. nov 2006 15:30
ker sem bila v CRO---- sem imela možnost spoznat njihov BIG BROTHER....tam pa je pi***** tam grejo na nož... pa tud sex...jo....odkrito.......pri nas so sami pampersi...prorti njim...to je verjetno zaradi publike... mi slovenceljni, ne prenesemo več kot toliko....potem se začnemo med sabo kregat.... NIKOLI NE BOMO NEKAJ VEĆ.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lahko bi bi bili San Marino za Europo, ampak smo preveč picajzlasti!!!!!!!!!!!! Petra 1
4. nov 2006 16:03
Aja, nisem vedela da se biti "nekaj več" kategorizira glede na reality šove in na dogajanje v le-teh. Če je temu res tako močno upam, da nam ne bo uspelo postati "nekaj več". Manj je več! ivonja
4. nov 2006 16:08
Petro čisto razumem, kaj je hotela povedati. Se mi zdi, da si včasih kar preveč zatiskamo oči in smo preveč ponižni, Hrvati so pa dobri govorci in diplomati, kar nam in našim politikom manjka, zato pa smo tam, kjer smo, ampak pustimo to, to so že druge vode. LP
4. nov 2006 16:35
Prvo kot prvo ,če človek pride nekam v bar in so cene zasoljene, pričakuje postrežbo tako kot se gre.Nisem fina in tudi nisem pričakovala nevem kaj. Ko smo se vsedle za mizo si jo moral držat iz obe strani da se ni prevrnila. Umazanija da ne govorim.Stregel nas je Žiga.Na njega smo čakale 10 min. Najprej sem ga morala prosit, da nam pobriše mizo šeprej kot nam prinese pijačo.Zelo nezadovoljen je rekel Emilu naj mu vrže krpo, da pač mora pobrisat mizo. Čemu ne bi rekla, bi verjetno posregel kar na umazano.Potem pa smo čakale na pijačo dolgih 20 min. Videlo se je , da mu ni bilo nič za goste saj se je samo sprehajal sem ter tja kot bi bil na modni pisti.Hotele smospiti še eno pijačo pa nas ni imel zamar. Tako .smo naročile Jerneju, mislile smo, da bo kaj hitreje vendar smo čakale še 25 min.Spile smo in odšle. Nevem kako imajo lahko toliko prometa ko pa se jim ne ljubi nič.Mogoče jim je pa vse padlo dol, ko ni več skupin. Najboljši od fantov včeraj pa je bil Emil, res, da nas ni stregel nas pa je vsaj on lepo pozdravil in voščil lahko noč ko smo odšle. miia
4. nov 2006 19:52
Najboljši od fantov je zmeraj Emil... jasna
4. nov 2006 20:03
Veš kaj, Petra1, vseh Slovencev pa nikar ne primerjaj z ene par tipi(njami) v nekem Baru, ki je itak 100% komercialna finta, na katero padajo gledalci.POP Tv pa služi bakjne denarce! Le zakaj bi morali biti nekaj več (kot kdo???)? In - menda ne misliš, da se z Barom, kakršenkoli že je ali ni, pa naj bi bil, postavljamo med one, ki so "nekaj več"? Hvala lepa za tako možnost!!!! Povej mi pa, prosim, kaj je San Marino za Evropo, da bom vedela, kaj zamujam(o)! Sicer pa - se opravičujem, sem šele zdaj opazila, da govoriš o vas slovenceljnih (kdorkoli naj bi to že bil) in ne o Slovencih. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | 5na2 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Široki rezanci la collezione na bolonjski način

Rogljič Croque Madame