Noa ali torta vredna greha

no pa smo nareili tortico,kakšna pa bo me pa že zdaj skrbi. Malo sem eksperimentirala in naredila v bistvu torto Nao, s tem da sem malo skombinirala z torto vredno greha,tako da sem eno plast file naredila čokolada z smetano(Noa) ostale dve pa bele(mascarponej s smetano) Odziv bomo pa jutri zvedeli. tej@
Torto Noa sem delala že kar nekaj časa nazaj, prejšnji teden pa sem naredila čokoladno torto vredno greha. Ni primerjave - je res vredna greha mufin
mene pa zanima, kaj je mascarponej...:) prosim za odgovor barby^
Mascarpone je fini sir (kot npr. filadelfija). Imajo ga v Evrospinu in Hoferju, za drugje ne vem. stara
Mascrapone sir dobiš že v vsaki malo večji trgovini, ni pa ravno poceni. Teja 30
Verjetno si že kdaj poskusila tiramisu? no, v njem je mascarpone - z dodatki, seveda, ker sam je neokusen (vsaj meni ni všeč oz. ni nič posebnega, brez posebne arome). Dobiš ga pa v vsaki trgovini in včasih (če je trgovina velika) lahko izbiraš med več proizvajalci in potem primerjaš, kateri je najboljši oz. s katerim ti vedno "rata" narest super tiramisu (ali kaj drugega). V Intersparu (Citypark) ga boš našla v tistem delu hladilnih polic, kjer so mleko za kavo, kavni napitki, čokoladno mleko ... Zraven so pa izdelki iz Sparove kolekcije Natur*pur (skute, jogurti). Sporočilo je spremenil(a) Zara-Marisa dne 23. nov 2007 13:25:02
uf, v šparih je kar dobra izbira. vseh cenovnih razredov. bannanna
hvala za odgovore. barby^

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum se prijavite ali vpišite.
Prijavite se lahko tudi z Google računom.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtnoemi
malo za hecjohana
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti