član od 20023690 sporočil
Matjaž, ne drži čisto, kar pišeš...
Tudi ti se po tvoje bahaš, da hodiš na jago, ki si je mnogi ne morejo privoščit. Ali pa so iz mesta, pa ne morejo... in nimajo denarja... Pa kako pečeš klobase v hosti? Kaj pa tisti, ki hoste nimajo? S tem vzbujaš komplekse tudi ti.
Pa preberi si vse poste, zakaj je sestra tko napisala. ker je urednik začel spraševati, koliko zasluži in koliko nepremičnin ima. On sam... Pa je tebe kdaj vprašal kaj podobnega? Kako bi se ti počutil?
Mene pa obsodil, da imam preveliko plačo... Glede na to, da je forum odprt, pa da nikogar direkt ne žalim, ne govorim psovk in ne vem kaj še vse. Poleg tega še plačujem Pluskota in s tem podpiram KulSlo strani ne rabim takega odziva urednika. Če mi pišeš ti, da se baham in ti ni všeč je eno, če se vtakne urednik, je drugo. Pa ti me nisi spraševal, koliko zaslužim. Si pač povedal kaj misliš, pošteno.
Drugič ne sprašujte, kaj uporabljamo, ker gre nekaterim preveč v nos. Če je Loccitane, je vojna, če je Just, je okej, če so eko plenice tudi noben ne trzne, pa verjamem, da so dražje od ostalih. Za te pa še jaz nimam denarja...